3 lacuri pastelate din gama Les Blancs de la L’Oréal

3 lacuri pastelate din gama Les Blancs de la L’Oréal

Nu puteam să nu încerc câte ceva din noua gamă de lacuri de la L’Oréal Color Riche care se numește „Les Blancs”. Este vorba despre 7 pasteluri simpatice, care, în opinia mea, se potrivesc mai degrabă pe timp de vară, decât primăvara.

3 lacuri de unghii Les Blancs de la L'Oréal

Eu am ales aceste 3 nuanțe care mi s-au părut cele mai interesante. Este vorba despre 850- Lemon Meringue, 852- Pistachio Dragée și 858- Ocean Porcelaine. Sunt culori mate care reprezintă alternative prietenoase la culoarea albă. Deși nu mă așteptam la ceva extraordinar din partea acestor lacuri, am rămas foarte plăcut surprinsă de calitatea lor. În primul rând, consistența medie este absolut perfectă și face aplicarea ușoară și rapidă. Acoperirea este și ea perfectă, iar lacurile arată bine chiar și într-un singur strat (deși eu aplic mereu 2 straturi, indiferent de ojă). Pensula este de excelentă calitate…nu a trebuit să fac nici un retuș manichiurii; se usucă repede, iar luciul este atât de frumos, încât nu este necesară folosirea unui top coat decât dacă dorim ca manichiura să reziste mai mult timp. În orice caz, unghiile arată impecabil maxim 4 zile, ceea ce este destul de bine.

Lac pentru unghii 852 Pistachio Dragée de la L'Oréal        Lac pentru unghii 850 Lemon Meringue de la L'Oréal

Lac pentru unghii 58 Ocean Porcelaine de la L'Oréal

Prețul este de aproximativ 15RON/ 5ml, ia lacurile se numesc: 850- Lemon Meringue, 852- Pistachio Dragée, 853- Menthe Glace, 854- Golden Coquillage, 856- Peach Neglige, 858- Ocean Porcelaine, 859- Gourmandise.

Lacuri de unghii din gama Les Blancs de la L'Oréal

 
Ce părere aveți despre culorile alese de mine? Vă tentează această nouă gamă „Les Blancs” de la L’Oréal Color Riche?

6
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. Olivia Boros  martie 10, 2014

  Si mie imi plac lacurile lor de unghii, am avut unul mov anul trecut si mi s-a parut cel mai bun dintre tot ce am folosit (doar Mavala mi s-a parut la fel de bun, doar ca nu era nuanta care sa ma dea pe spate). Ai dreptate, par mai de vara. Pupici…si te invidiez ca ai fost in Paris!

 2. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  martie 10, 2014

  Eu le-am incercat pe cele din „Collection Privée” care sunt ok dar nu stralucite si de aceea nu m-am asteptat la mare lucru din partea astora, insa chiar sunt foarte bune…dar astept sa ma bronzez putin fiindca langa pielea alba nu prea arata fain 🙂
  Da…la Paris a fost frumos ca de obicei, doar ca de data asta a fost foarte-foarte scurt si ne-am intors obositi! Pup!

 3. mihaela  martie 11, 2014

  Nu prea am multe pasteluri in colectie si intotdeauna aleg nuante mai aprinse din paleta de culori. Albul e prezent mai mult pentru baza si modele, mint mai mult e un moft caci il folosesc foarte rar. Din gama asta cel mai mult imi place cea lila. Un alt moft e ca vreau un lila dar o nuanta mai inchisa, mai vizibila.
  xo

 4. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  martie 11, 2014

  Da, ar fi fain un lila mai inchis…nici nu stiu daca am avut vreodata, dar acum mi-ai dat si mie o idee :))

 5. coco  martie 11, 2014

  superbe! cel din mijloc imi place tare mult!!!

 6. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  martie 11, 2014

  „Ocean Porcelaine” iti place tie?…adevarul este ca si eu il prefer pe acesta 🙂