5 machiaje pentru vara aceasta

5 machiaje pentru vara aceasta

Tendințele în machiaj din vara acestui an sunt printre preferatele mele pentru că sunt pline de culoare și din multele variante, am ales să vă prezint 5.

Nu trebuie să luați interpretările mele drept literă de lege, eu am creat ce mi-a plăcut mie și ce cred că mi se potrivește.

Nu luați machiajul prea în serios și niciodată nu purtați ceva doar pentru că e ultima modă; jucați-vă cu nuanțele și aplicați ceea ce vă face să vă simțiți confortabil.

De asemenea, țineți minte că cel mai important detaliu pentru ca machiajul să se așeze perfect și să arate bine, este o îngrijire adecvată a pielii și o curățare/ demachiere zilnică și temeinică.

 
1. Se poartă foarte mult machiajele la ochi în nuanțe de verde, albastru, turcoaz (culoarea mea preferată pe timp de vară) ca atare iată varianta mea: un fard în nuanță de verde combinat cu unul albastru și cu unul auriu; am folosit un creion dermatograf albastru sidefat cu care am conturat interiorul pleoapei inferioare.

Machiaj verde, albastru, turcoaz

 
2. Se poartă eyeliner-ul colorat însă nu vă stresați dacă nu aveți așa ceva; puteți umezi o pensulă teșită pentru sprâncene cu un spray fixator și cu aceasta să aplicați un fard sub formă de pudră în culoarea care vă place; va arăta ca și un eyeliner și vă asigur că machiajul va rezista toată ziua.

Machiaj eyeliner colorat

 
3. Eyeliner-ul grafic este în mare vogă, ca atare jucați-vă cu formele care vă plac și nu vă fie frică să experimentați. Eu am aplicat peste eyeliner-ul negru, un fard de pleoape verde sclipicios pentru un maxim de impact.

Machiaj eyeliner grafic

 
4. Buzele roșii sunt an de an la modă, alegeți o nuanță cu un subton de portocaliu pe timp de vară fiindcă arată foarte fain lângă pielea bronzată.

Machiaj buze rosii

 
5. Machiajul ‘No Makeup Makeup’ este în continuare în vogă. Pentru a arăta bine, aveți grijă cum prelucrați tenul, aplicați un fond de ten cremos pe tenul hidratat în prealabil. Adăugați puțin blush cremos (dacă nu aveți blush cremos, folosiți un ruj) și un rimel; pe buze puteți folosi un ruj în nuanță nude, un glos, sau un balsam de buze.

Machiaj "no makeup makeup"

 
Ce părere aveți de propunerile mele?

Vouă ce vă place să purtați vara aceasta la capitolul machiaj?

6

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. Copila cu zâmbete  iunie 11, 2018

  Foarte interesante toate cele 5 propuneri, chiar o sa le încerc, ador verdele

 2. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  iunie 11, 2018

  Multumesc! Da, verdele este minunat!

 3. Roxescu  iunie 12, 2018

  Pe lângă faptul că toate-ți vin de minunue, mi se par (sunt) foarte frumos realizate. Mulțumim pentru propuneri şi sfaturi. O zi frumoasă.

 4. Iulia  iunie 12, 2018

  Salutare Georgia, foarte faine machiajele. Imi plac toate, fiecare este deosebit in felul lui. Ce mai faci? Te pup!

 5. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  iunie 12, 2018

  Iulia, ce ma bucur ca mi-ai scris! Iti multumesc mult, sunt bine! Tu ce mai faci? Te pup cu mult drag!

 6. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  iunie 12, 2018

  Multumesc draga mea pentru complimente si pentru vizita! Te pup!