BB Creams

Deşi cremele CC (Color Control Cream) intră puternic pe piață, cremele BB (Beauty Balm Cream) au încă multe adepte. Iată câteva formule:

 

BB Gloss de la Bourjois

BB Gloss de la Bourjois, 13,30€- varianta pentru buze.

Conține ulei de migdale pentru hidratare, unt de caise pentru netezire şi ceară de trandafiri pentru protecție. Există în două nuanțe ( oranj şi roz).


Nude Magique BB Powder de la L’Oréal

Nude Magique BB Powder de la L’Oréal, 14,50€- varianta pudră.

Acest produs este foarte confortabil, acoperă tot ceea ce trebuie şi matifiază asigurând un ten proaspăt. Cele 3 nuanțe sunt îmbogățite cu pigmenți autoajustabili pentru a se putea adapta tuturor tipurilor de ten.


Hydréane BB Crème de la La Roche Posay

Hydréane BB Crème de la La Roche Posay, 16,30€- varianta pentru piele sensibilă.

Pe lângă toate proprietățile unei creme BB ( hidratare, protecție anti-UV, efect piele frumoasă ), acest produs iese în evidență deoarece are o textură noncomedogenică şi hipoalergenică, şi conține apă termală La Roche Posay. Există în 2 nuanțe (deschis şi mediu).


BB Perfect de la Filorga

BB Perfect de la Filorga, 35,00€- varianta antiîmbătrânire.

Această formulă SPF 15 uniformizează, calmează tenul sensibil şi cu cicatrici, acoperă fără a crea efectul de mască şi luptă împotriva semnelor trecerii timpului. Există în 2 nuanțe.


Prep and Prime Balm Compact SPF 30 de la M.A.C

M.A.C. Prep and Prime Balm Compact SPF 30 de la M.A.C., 27,50€- varianta care înlocuieşte fondul de ten.

Această cremă este prea puțin hidratantă pentru a putea fi folosită singură, se apropie deci mai mult de un machiaj decât de o cremă. Lasă tenul neted şi proaspăt şi este o formulă perfectă pentru iubitoarele de machiaj nude.


Diorskin Nude BB Creme de la Dior

Diorskin Nude BB Creme de la Dior, 44,00€- varianta discretă.

Este o formulă care se aplică foarte uşor şi lasă tenul transparent. Este perfectă pentru adeptele unui ten natural. Se poate fixa cu o pudră pentru a beneficia de un ten neted pe toată perioada zilei. Ȋn plus are un flacon cu pompă dozatoare- foarte igienic !


Nutrilift Gold BB Cream de la L’Oréal

Nutrilift Gold BB Cream de la L’Oréal, 14,99€- varianta 40+.

Această formulă are un parfum lejer şi e agreabil de aplicat. Flaconul cu pompă este practic fiindcă ne ajută să dozăm cantitatea optimă. Se absoarbe uşor în piele şi rezultatul este un ten luminos şi fără imperfecțiuni.


Fond de Teint BB Cream 8 in 1 de la Bourjois

Fond de Teint BB Cream 8 in 1 de la Bourjois, 15,95€- varianta practică.

Acest produs acoperă excelent imperfecțiunile şi estompează coşurile şi iregularitățile tenului ; lasă epiderma hidratată şi chipul luminos.