Bunătăți de la M.A.C. pentru toamna 2013

Bunătăți de la M.A.C. pentru toamna 2013

Azi doresc să vă prezint câteva produse M.A.C. cu nuanțe excelente pentru sezonul rece. Este vorba în primul rând despre lacurile de unghii care fac parte din colecția Indulge pentru toamnă. Există 6 lacuri în această colecție:

  • Magnificent Feast
  • Sinfully Sweet
  • Discotheque
  • Impassioned
  • Rebel
  • Screening Room

Eu vi le voi prezenta pe ultimele două:

Rebel de la M.A.C.
Screening Room de la M.A.C.

Unghii cu Rebel de la M.A.C.

Rebel: este culoarea prunei, o nuanță foarte bogată care pe unghii este puțin mai închisă decât în sticlă. Este un lac cremos și cu un finish destul de opac atunci când se folosește în două straturi. Consistența este cam lichidă, ceea ce face aplicarea mai dificilă (eu mi-am murdărit serios pielea din jurul unghiilor). Acoperirea este destul de bună, însă nu foarte uniformă (mai ales dacă suprafața unghiei este neregulată- caz în care ar fi bine să aplicați întâi un base coat). Lacul are un luciu perfect și se usucă rapid, culoarea îmi place la nebunie dar sunt dezamăgită fiindcă nu ține, deja a 2-a zi a început să se crape (cu toate că am folosit și top coat). Straturi aplicate: 2+top coat; fotografie făcută în lumină naturală.


.

Unghii cu Screening Room de la M.A.C.

Screening Room: este un lac foarte cremos verde închis cu nuanța de bază albastru închis. Are luciu frumos și opacitate bună (atunci când aplicăm 2 straturi). Consistența nu este atât de lichidă ca și la Rebel, de aceea face aplicarea mai ușoară și fără atâta „murdărie”. Se usucă foarte repede și rezistă pe unghii mai bine decât „colega” ei descrisă mai sus. Straturi aplicate: 2+top coat; fotografie făcută în lumină naturală.


 

M.A.C. In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara: este noul rimel care promite volum, arcuire, gene flexibile și moi dar saturate una câte una de la rădăcină până la vârf.

3D Black Lash Mascara de la M.A.C.

Eu pot sa spun că este un mascara bun, foarte ușor, care nu încarcă genele, le alungește bine și datorită periei cu adevărat geniale, le desparte și le imbracă în produs fir cu fir. Are o textură cremoasă care nu se adună și nu curge, iar la demachiat se îndepărtează extrem de ușor. Dezamăgirea mea vine de la faptul că produsul nu arcuiește; genele mele sunt destul de drepte și a trebuit să recurg la ondulator pentru a le curba, dar nici așa nu au rămas curbate după aplicarea rimelului. În concluzie cred ca rimelul se pretează foarte bine persoanelor cu gene arcuite de la natură.

 

A venit rândul fardurilor pentru pleoape: este vorba despre Smutty Green și Young Punk care fac parte din colecția permanentă.

Fardul Smutty Green de la M.A.C.
Fardul Young Punk de la M.A.C.

Smutty Green: este o nuanță de verde închis cu sclipici verde și verde murdar. Culoarea este frumoasă, cu o textură ușoară care nu încarcă, însă fardul se aplică destul de greu fiindcă tot sclipiciul din produs cade sub ochi sau se întinde pe unde nu dorim.

Young Punk: este o nuanță de violet cu tente de negru la bază și cu sclipici roz-mov. Este o culoare destul de închisă, mai închisă decât apare în cutie; deși conține mult sclipici, fardul pare aproape mat când lumina nu este puternică. Textura este ușoară și nu încarcă, dar la fel ca și Smutty Green, produsul se întinde și sclipiciul cade sub ochi la aplicare (retușul este deci indispensabil).

Ambele farduri rezistă bine după aplicare și în timpul zilei; nu se adună pe pleoape și nu se întind în jurul ochiului. La demachiat se îndepărtează ușor.

 

Costurile produselor sunt 13,50€/10ml pentru fiecare lac, 22,00€/12gr pentru rimel si 23,00€/2.2gr pentru fiecare fard. Sunt încântată de achiziția lor pentru că au nuanțe geniale; sunt în același timp dezamăgită deoarece există o discrepanță destul de mare între ceea ce promit și ceea ce oferă (în special în cazul rimelului).

Produse pentru toamna 2013 de la M.A.C.

 

Voi ce părere aveți despre produsele M.A.C.?

0
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE