CC Cream Complete Correction SPF 50 de la Chanel

CC Cream Complete Correction SPF 50 de la Chanel

Produsul despre care vă povestesc azi, reprezintă pentru mine cea mai mare surpriză cosmetică din ultima vreme. În primul rând, fiindcă nu cred în creme CC sau BB și în al doilea rând, deoarece cosmeticele Chanel nu mi se par extraordinare….totuși, vizavi de acesta nu am decât cuvinte de laudă.

 
Crema CC Corecţie Completă SPF 50 - Chanel

CC Cream Complete Correction SPF 50 - Chanel

Orificiul tubului de cremă CC pentru corecție completă SPF 50 de la Chanel

Crema CC Corecţie Completă SPF 50 - absorbită în piele

Mostră CC Cream Complete Correction SPF 50 - Chanel

CC Cream Complete Correction SPF 50 de la Chanel - intinsă pe piele

Descriere CC Cream Complete Correction SPF 50 - Chanel

Ingrediente CC Cream Complete Correction SPF 50 - Chanel

CC Cream Complete Correction SPF 50 are un efect senzațional, se întinde perfect în câteva secunde fără a necesita retușuri, este hidratantă însă fără a încărca tenul și se adaptează nevoilor pielii.

Corectează, netezește, tonifică, oferă un bronz natural și asigură hidratare; estompează porii și acoperă petele mele pigmentare (care nu sunt foarte multe sau mari); e un produs foarte ușor, confortabil, rezistent la transfer și o excelentă bază de machiaj. Pentru tenul meu mixt, cu exces de sebum în zona T și tendințe de deshidratare pe obraji este crema absolut perfectă, nu am nevoie de retuș pe parcursul zilei, însă recunosc faptul că aplic pudră pe frunte, nas și bărbie o singură dată de dimineață.

Acidul hialuronic din compoziție chiar ajută la estomparea ridurilor mele de expresie, iar per general tenul arată proaspăt și odihnit.

Are un parfum floral, destul de puternic însă plăcut și care dispare după aplicare.

Eu nu am probleme mari de acnee, totuși au fost câteva zile în care m-am trezit cu imperfecțiuni…crema nu are acoperire mare însă eu am folosit întâi fond de ten (aplicat strict pe cele 2 coșuri) iar apoi am întins CC-ul…rezultatul: impecabil.

În opinia mea, este un produs ce poate fi folosit pe tot parcursul anului; când e cald, obișnuiesc să aplic un ser ușor în prealabil, iar în zilele friguroase aplic ser+cremă de zi înainte de CC.

Nu credeam că voi ajunge să spun vreodată că am găsit ceva mai bun decât iubitul meu fond de ten Guerlain, Lingerie de Peau…însă, CC Cream-ul Chanel îl întrece.

Este un produs foarte spornic cu o valabilitate de 18 luni de la deschidere; la cât de puțin folosesc, probabil nu voi reuși să-l termin înainte de expirare.

Tubul are 30ml și prețul este de aproximativ 66€. Se găsește în trei nuanțe: 20-Beige, 30-Beige și 40-Beige.

CC Cream Complete Correction SPF 50 împreună cu Vitalumière Loose Powder Foundation SPF 15 sunt produsele mele cult în momentul de față și mă gândesc serios să îmi fac un stoc de rezervă la acestea.

 
Care este CC-ul/ BB-ul vostru preferat?

4
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. Cristina  iunie 20, 2015

  In urma cu un an si ceva am fost super incantata cand am aflat de cremele cc pentru ca am niste pete pigmentare serioase pe fata, dar am aruncat o gramada de bani pe fereastra pana sa-l incerc pe cel de la Elmiplant (culoarea „deschis”). Doar ca pentru vara cautam unul cu spf 50 asa ca articolul asta mi-a picat la fix 🙂

 2. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  iunie 20, 2015

  Ma bucur ca ti-a fost de folos articolul! Multumesc pentru vizita!

 3. Ana Maria Tatucu  iunie 20, 2015

  Draga mea, chiar ma bucur ca ai scris despre, eu momentan am doar o miniatura din acest cc cream, nu am apucat sa o desfac si nici nu prea ma grabeam, eu neavand o relatie prea buna cu fondurile de ten Chanel. Ce nuanta ai tu?

 4. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  iunie 20, 2015

  Si eu asa am inceput, cu miniatura…mi-a dat-o o prietena care n-avea chef sa o incerce, si nici eu nu aveam chef dar din plictis am zis ‘hai sa vad’ :)…si bine am facut; sunt tare curioasa daca va fi potrivita pentru tine. Eu folosesc nuanta 30, tenul meu e alb, cred ca e cam ca si al tau…iar pentru mine e perfecta!