Ce fel de anticearcăn folosim

Indiferent dacă sub formă de stick sau de cremă…anticearcănul constituie detaliul indispensabil pentru a da prospețime, pentru a lumina şi pentru a oferi magnetism privirii. Iată produsul potrivit fiecărei vârste :

 

La 20 de ani
 
Ideea: O formulă luminoasă şi uşor de utilizat, care lasă pielea să respire,  în timp ce ascunde cearcănele provocate de nopțile albe din cauza studiului sau petrecerilor.
 

 
Produsul potrivit: Anticearcanul Fit Me de la Maybelline New York, 9,24€.
 
O formulă fluidă care maschează ce trebuie, însă fără a estompa strălucirea naturală a pielii. O bună opțiune, care oferă 6 nuanțe, de la cea mai deschisă până la cea mai închisă, pentru a se preta astfel oricărui tip de ten.


La 30 de ani
 
Ideea: Un produs sub formă de stick şi care disimulează semnele oboselii, petele roşii şi micile defecte.
 
Produsul perfect: Stick Anticernes Correcteur de la Bourjois, 10.25€.
 
Formula sa alcătuită din doi pigmenti – unul galben care maschează cearcănele şi unul alb care atenuează petele roşii şi luminează- face minuni pentru că iluminează zonele întunecate ale feței (zonele din jurul nărilor, dintre sprâncene, bărbia) şi corectează conturul ochilor. Există în 3 nuanțe.


La 40 de ani
 
Ideea: O formula ‘doi-în-unu’ care hrăneşte zona de sub ochi şi camuflează cearcănele în acelaşi timp.
 
Produsul perfect: Rénergie Yeux Multiple Lift de la Lancôme, 65,00€.
 
Formula îmbogățită cu complexul GF- Volumetry, cu ulei de argan, cu flavonoide şi cu extracte din sâmburi de pin, face pielea din jurul ochilor mai netedă şi mai fermă. Are o textură universală inspirată de cremele BB care corectează instantaneu fără a lăsa urme.


Peste 50 de ani
 
Ideea: O formulă cremoasă care să acopere petele şi să uniformizeze tenul.
 
Produsul perfect: Even Better Concealer de la Clinique, 25,00€.
 
Acest corector ascunde cearcănele, defectele cauzate de hiperpigmentare dar şi iregularitățile tenului  grație vitaminei C. Se foloseşte o cantitate foarte mică şi rezistă toată ziua. Există în 4 nuanțe.