Collection Privée Les Nudes by L’Oréal

Collection Privée Les Nudes by L’Oréal

Această colecție mai specială a fost lansată în România pe 1 Noiembrie și este formată din 3 lacuri de unghii și 3 rujuri semnate JLo, Freida Pinto și Julianne Moore. Se vrea a fi o colecție „nude” care conține de fapt 6 nuanțe: by Julianne, by Freida, by Doutzen, by Eva, by Cheryl și by Liya.

Eu am testat 4 din cele 6 lacuri și nu mi se par „nude” ci mai degrabă neutrale, niște nuanțe foarte interesante care se pretează oricărei carnații, oricărui anotimp și eveniment.

By JLo Collection Privée de la L

By JLo: este un lac de nuanța gri-chit foarte ușor de aplicat și cu acoperire perfectă chiar și la un singur strat. Se usucă rapid și are luciu excelent. Straturi aplicate: 2+top coat; fotografie făcută în lumină naturală.


By Freida Collection Privée de la L

By Freida: este o nuanță maro-nurcă și cu tonuri discrete de mov….foarte interesantă culoarea. Calitatea este la fel de bună ca și la cea mai sus menționată. Straturi aplicate: 2+top coat; fotografie făcută în lumină naturală.


By Eva Collection Privée de la L

By Eva: este un bordo-prună cu tonuri de maro. Un lac deosebit de cremos și ușor de aplicat. Se usucă aproape instantaneu și are un luciu de top coat. Straturi aplicate: 2+top coat; fotografie făcută în lumină naturală.


By Douzen Collection Privée de la L

By Douzen: este o nuanță de roz romantic, sidefată deosebit de fin și discret. Acoperirea nu este strălucită, arată bine doar în două straturi și nici luciul nu este impresionant, în schimb se usucă cel mai repede. Straturi aplicate: 2+top coat; fotografie făcută în lumină naturală.


Lacuri de unghii Collection Privée Les Nudes de la L

În concluzie:
Sunt foarte încântată de eleganța nuanțelor, de calitatea formulelor dar și a pensulelor. Preferatele mele sunt by JLo și by Eva. Prețul unui lac este aproximativ 5,00€/ 5ml.


Voi ați folosit deja vreun produs din această colecție?
Dacă doriți să citiți și un review despre rujuri, spuneți-mi și se rezolvă!

0
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE