O pizza gustoasă, un cadru excelent

O pizza gustoasă, un cadru excelent

Timișoara este orașul meu de suflet! Aici mi-am petrecut o foarte frumoasă parte din viața mea și de fiecare dată când îl revăd, am emoții. Nu mai locuiesc în România, iar când revin în țara natală, mă simt în vacanță și văd totul cu alți ochi. Observ imediat schimbările de orice natură, chiar și cele mai subtile. Îmi place să descopăr, printre altele, ce s-a construit, ce localuri au mai apărut, pe unde circulă prietenii mei, care este pulsul. De la ultima vizită în Timișoara, a trecut un an și abia am așteptat să ma plimb pe străzile mele preferate, să pierd ore pe la Cărturești, să verific dacă unele magazine pe care le frecventam, mai există…bineînțeles că voiam în Piața Unirii și am fost pe de-o parte tristă când am văzut lucrările complexe care se desfășoară în zona aceea, pe de altă parte, însă, abia aștept să văd cum va arăta când totul va fi gata…sunt convinsă că va fi minunat.

Întâlnirile cu prietenii fac parte dintre clipele cele mai importante pe care le petrec în țară, și încerc de fiecare dată să îi revăd pe toți cei care îmi sunt aproape…de data aceasta a fost cam scurt și nu am avut timpul pe care l-aș fi vrut, dar e bine și așa, trebuie să fiu recunoscătoare.

Bastionul din Timișoara mi se pare foarte frumos și am dat o raită prin zonă ca să vedem ce terase există (ultima dată când l-am văzut, era proaspăt renovat însă pustiu). La sugestia unor prieteni, am luat prânzul într-un restaurant italienesc, ce nu s-a deschis de mult. Am fost puțin sceptici la început, fiindcă de ani de zile mergem la o anume pizzerie și eram convinși că nimeni și nimic nu o egalează pe aceasta din urmă. Însă ne-am înșelat, ne-a plăcut locația, mesele de afară arătau așa drăguț, încât ne-am așezat cu plăcere. Atenția pentru detalii ne-a încântat: de la servirea promptă și corectă, până la ordinea și curățenia impecabile, ne-a plăcut tot ce era în jurul nostru…inclusiv forma paharelor, tacâmurilor, suporturilor de șervețele. Cu toții am optat pentru pizza, care este deosebită față de ceea ce găsim în restul restaurantelor cu specific italienesc din oraș. Servită pe un tocător, este delicioasă, fină și ușoară. Ingredientele sunt proaspete și pline de culoare. Cred că este un local ideal pentru orice moment al zilei, păcat că nu am mai avut timp pentru o cină…sunt convinsă că ne-ar fi plăcut să stăm seară la acea terasă cu un pahar de vin în față.

În concluzie, vă recomand cu mare plăcere acest local, se numește Core ‘e Napoli, pe site-ul lor gasiți toate informațiile necesare, iar dacă doriți, îi puteți urmări și pe Facebook.

 
Voi ce părere aveți despre Timișoara? Dacă locuiți în acest oraș, ce localuri îmi recomandați?

Interior Core 'e Napoli

Exterior Core 'e Napoli

Limonade Core 'e Napoli


Vinuri Core 'e Napoli

Carte de vizita Core 'e Napoli


Pizza Italiana

10
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. mihaela pojogu  iulie 29, 2014

  Mi-ar placea sa savurez o pizza acolo, ma incanta verdeata proaspata presarata, de obicei si condimentele folosite in general se observa ca sunt din alea uscate. Salivez! Locatia arata foarte bine, mi-ar placea sa vizitez Timisoara… Timisoara, toata tara! 🙂 pupici

 2. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  iulie 29, 2014

  Te pup, Miha! Merci de comentariu!

 3. Olivia Boros  iulie 29, 2014

  Vai, cat de bine arata! Le-am dat si eu like. Daca nu merg acolo pe terasa, sper ca macar acasa sa o comand, desi nu stiu cum se face rucolla pana ajunge la destinatie, in combinatie cu aburul :D. Da’ mi-ai facut o pofta! Te pup!

 4. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  iulie 29, 2014

  Te pup, Oli! Merci de vizita!!!

 5. Raluca Ioana  iulie 29, 2014

  Si noi am mancat pizza la Core ‘e Napoli si intr-adevar e foarte buna! Am fost placut surprinsi de tot ce am gasit acolo si am revenit (poate prea des :P). Speram sa isi mentina standardele odata cu trecerea timpului.

 6. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  iulie 29, 2014

  Merci de vizita! Asa este, cel mai important e sa isi mentina standardele!

 7. Roxie T  august 1, 2014

  Buna Georgia,

  Din cate observ,ai avut sansa de a ajunge putin prin Romania(eu din pacate anul acesta nu am cum sa ajung).Mi-ai deschis apetitul,atat cat pentru pizza cat si pentru a vizita Timisoara.

  Sper ca esti bine,sanatoasa.

  Te pup cu drag!

 8. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  august 2, 2014

  Roxie, apreciez enorm vizita si comentariul tau! Sunt bine, te pup si eu cu mult drag si sper sa ne intalnim candva!

 9. Anna  septembrie 4, 2014

  N-am mai fost de cateva saptamani la Timisoara, dar cu prima ocazie merg aici. Intr-o vreme duceam lipsa de locuri dragute si cu mancare buna in acelasi timp, in Timisoara, dar intre timp lucrurile au inceput sa se schimbe. 🙂

 10. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  septembrie 4, 2014

  Cred ca iti va placea, Anna…astept impresii! Pup