Crearea unui colțișor parfumat

Crearea unui colțișor parfumat

În afară de pasiunea pentru beauty, dintotdeauna mi-au plăcut interioarele care exprimă gust și imaginație; îmi place să aranjez și să rearanjez diverse încăperi, să dau un sens nou și mai util (pentru mine) unor obiecte de decor sau unor piese de mobilier. Până acum am avut norocul să locuiesc în mai multe apartamente, fiecare fiind total diferit față de celălalt; pentru mine, acest lucru a constituit o oportunitate de a-mi pune imaginația și spiritul creativ la contribuție. Niciodată nu am investit mulți bani în mobilier, de multe ori din cauză de buget sau din cauză că locuința era mică și atunci aveam nevoie doar de strictul necesar. Am mai spus deja că stilul meu preferat este Art Deco și apartamentul mea va avea la un moment dat piese din acea epocă (am început colecționarea, însă mai e nevoie de mult timp pentru ca să le am lângă mine). Până atunci mă mulțumesc cu mobilier de calitate, dar cumpărat cu cât mai puțini bani…evident că soluția este IKEA. Niciodată nu mi s-a întâmplat să se rupă sau să se strice un obiect al acestui brand; oricât este de ieftin, tot oferă calitate. Chiar ieri am dat o raită prin magazin și am admirat, printre altele, o parte din colecția nouă. Dacă vă interesează mai multe despre această colecție, puteți să vă uitați peste articolul prietenei mele Anna.

Acum, cu ultima mea mutare, am avut multe de schimbat și mai sunt încă ceva piese de cumpărat. Va dura până va fi totul gata, însă profit de fiecare minut în care pot să experimentez câte ceva.

O zonă problemă exista în dormitor, unde am o comodă foarte utilă, ce părea însă cam golașă. De asemenea, aveam nevoie de un colțișor feminin, care să aducă mai mult confort și intimitate în această încăpere. Ca atare m-am gândit că sticluțele cu parfum ar putea să ofere ce doream eu. În plus, acestea se aflau în mai multe locuri, ceea ce nu era foarte respectuos pentru micile bijuterii :). Am achiziționat un bol și am așezat acolo toată colecția mea.

Crearea unui colțișor parfumat

Crearea unui colțișor parfumat
 
Într-o perioadă cumpăram multe parfumuri și în același timp mai și primeam ce nu aveam ;)…profit și acum de pe urma acelor vremuri fiindcă de vreun an nu am mai cumpărat nici o sticluță. Până acum le păstram în baie, însă această nouă locație mi se pare mai interesantă, în plus le face cinste acestor sticle prețioase. Alături de bolul decorat astfel, am așezat lumânarea mea preferată, care aparține brandului Caudalie…nu am găsit altceva mai minunat ca și aceasta, trebuie să încercați când veți avea ocazia. E destul de costisitoare, în jur de 25€, însă durează foarte mult, iar mireasma deosebită oferă o atmosferă de calm; ca să nu mai vorbim despre recipientul deosebit din sticlă de mare calitate, ce poate fi refolosit. Am mai adăugat și revistele cele mai noi, pe care îmi place să le savurez stând în pat seara, împreună cu o cană de ceai. Nu puteam finaliza fără să adaug niște floricele vesele și colorate, care îmi dau instantaneu bună dispoziție.

 
Voi ce părere aveți despre acest aranjament?

14
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. Camelia Andrasescu  aprilie 23, 2014

  Imi place tare mult coltul tau, e perfect pentru parfumurile preferate! Ingenioasa ideea cu vasul. Stii deja ca imi plac si parfumurile tale! Pupici!

 2. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  aprilie 23, 2014

  Multumesc mult, Camelia! Pup

 3. Ira  aprilie 23, 2014

  Ce dragut arata! Imi place mult ideea de vas de sticla, face parfumurile sa fie si mai pretioase 😀

 4. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  aprilie 23, 2014

  Multumesc Ira! Pup

 5. Dee  aprilie 23, 2014

  Imi place mult.
  Ai avut o idee foarte buna. Ai reusit sa transformi un coltisor gol, intr-unul cu un aer proaspat si parfumat.
  Pupici

 6. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  aprilie 23, 2014

  Multumesc, Dee! Pup

 7. oliviaboros  aprilie 23, 2014

  Da’ mici poze ai pus, nu vad ce parfumuri ai, nu te-ai gandit ca unele cititoare sunt mai curioase?? :(( Arata dragut puse in bolul de sticla de la IKEA…mai vreau articole de design interior, mie imi plac! Te pup si „La Multi Ani” inca o data!

 8. Bianca Cosmeticlover  aprilie 23, 2014

  Am auzit numai lucruri bune de noua colectie de la Ikea, dar daca ma duc sigur vin acasa cu o gramajoara consistenta si chiar nu mai am nevoie de nimic. Legat de colectia ta pe parfum, chiar schimba acel coltisor…bolul e superb iar parfumurile oricum aduc eleganta prin sticlutele lor. Pentru mine parfumurile sunt mai mult decat cosmetcie, sunt opere de arta..<3 am si eu 2 din parfumurile tale!

 9. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  aprilie 23, 2014

  Asa este, sunt opere de arta! Multumesc, ma bucur ca iti place aranjamentul, Bianca!

 10. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  aprilie 26, 2014

  :)))) no pai nu m-am gandit sa fac poze ca sa se vada parfumurile! Mersi, Oli de incurajare si de urari! Te pup

 11. CarmenG  mai 6, 2014

  Foarte fain aranjat! Imi place bolul in care ti-ai pus parfumurile

 12. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  mai 6, 2014

  Multumesc, Carmen!

 13. Larisa Duță  mai 7, 2014

  Foarte simpatic acest colțișor de beauty ! Și eu îmi doresc, pentru când voi avea propria locuință, un spațiu frumos dedicat produselor, revistelor ș.a.m.d 🙂

 14. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  mai 7, 2014

  Multumesc pentru comentariu, Larisa! E important sa avem un spatiu doar al nostru 🙂