Demachiant pentru ochi şi buze Vital Line by Anubis Cosmetics

Demachiant pentru ochi şi buze Vital Line by Anubis Cosmetics

Anubis Barcelona este un brand de produse cosmetice profesionale concepute pentru centre de înfrumusețare, SPA-uri, clinici de estetică și care dezvoltă tratamente și tehnologie cosmetică. Eu am avut ocazia să testez un produs pe care mi l-a pus la dispoziție echipa divahaircosmetics și trebuie să spun că demachiantul despre care vă povestesc azi, mi-a „deschis apetitul”…cu siguranță voi mai încerca și altceva.

 
Iată ce susține acest produs:

 • Demachiantul pentru ochi și buze din gama Vital Line curăţă în profunzime tenul de impurităţi şi machiaj (chiar şi pe cel rezistent la apă).
 • Elimină impurităţile acumulate pe timpul zilei.
 • Menţine pH-ul pielii.
 • Nu lasă urme grase pe ten.
 • Recomandat pentru ochii sensibili.
 • Se poate folosi chiar şi în cazul persoanelor care au gene false sau lentile de contact.

 
Gama Vital Line previne apariţia semnelor de îmbătrânire şi reduce ridurile deja existente, fiind creată exclusiv pentru tratamentele anti-îmbătrânire. Bazată pe un complex de oligoelemente, amino acizi şi ingredienţi activi, această gamă asigură hidratarea tenului în profunzime şi are proprietăţi extrem de hrănitoare.

 
Cutie Vital Line de la Anubis Cosmetics

Recipient Vital Line de la Anubis Cosmetics

Ingrediente Vital Line de la Anubis Cosmetics

Orificiu Vital Line de la Anubis Cosmetics

Mostră Vital Line de la Anubis Cosmetics

 
Iată și impresiile mele:

Demachiantul este un produs interesant (pentru mine) fiindcă este sub formă de gel. Nu am mai încercat niciodată așa ceva. Cu toate că prefer apele micelare, am perioade (în anotimpul rece sau după o vacanță cu multă plajă) când am nevoie de ceva mai hidratant; cum nu prea suport laptele demachiant, acest gel este o soluție excelentă pentru mine. Este un produs foarte ușor, care curăță excelent (eu îl folosesc chiar și atunci când nu port make-up) și în profunzime, hidratează tenul, îl lasă proaspăt și strălucitor. Nu încarcă și nu agresează; are un miros OK, nu extraordinar, însă discret și care nu deranjează. După demachiatul cu acest produs, obișnuiesc să folosesc o apă termală, apoi o cremă de noapte sau un ulei. În opinia mea, se pretează oricărui tip de ten. Nu conține: alcool, parabeni, sulfați, parafină, kathon. Flaconul este din plastic și poate fi manevrat foarte ușor, iar orificiul are dimensiunea ideală pentru dozare. Prețul este de 85 RON/125 ml și produsul are o valabilitate de 9 luni de la deschidere.

 
Voi ați mai folosit demachiante sub formă de gel?

2
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. Ioana  septembrie 1, 2014

  Sub formă de gel, nu. Doar gel de curăţare solubil în apă. Îmi place că nu conţine alcool, iar textura cred că e ideală pentru zona ochilor. Dar mi se pare destul de piperat preţul..Un demachiant bun este cel bifazic de la Balea. Iar ăla e accesibil oricărui buzunar.

 2. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  septembrie 1, 2014

  Asa este, pretul e piperat…insa cam asa se intampla in cazul produselor profesionale. E fain totusi fiindca e mare cantitatea si va dura o gramada. Cunosc Balea, intr-o vreme am experimentat cu diverse produse, mi se pare un brand ieftin si bun.