Detox & Protect Shampoo de la Evolve Organic Beauty

Detox & Protect Shampoo de la Evolve Organic Beauty

Nu e prima dată când vă mărturisesc faptul că încă nu am găsit șamponul perfect; chestia e că am scalpul foarte sensibil, iar părul meu e cam enervant, fiind gras la rădăcină și uscat la vârfuri (mai ales acum, când am șuvițe blonde).

Singurul produs pe care pot să îl folosesc non-stop e cel de la Head & Shoulders, însă, cred că din cauza lui am devenit atât de intolerantă la toate celelalte șampoane, balsamuri, spume etc …se pare că mă aflu într-un cerc vicios.

După vacanța de vară de anul trecut, părul meu a devenit și mai dificil.

Am făcut o mătreață îngrozitoare de care abia am reușit să scap; iar acum e și mai gras ca de obicei, trebuie spălat zilnic. Îmi vine să mă rad în cap câteodată!

Șamponul Detox & Protect de la Evolve Organic Beauty a ajuns în posesia mea, într-un moment în care mă tratam de mătreață.

După ce am trecut de faza nasoală, am început să îl folosesc alternându-l cu Head & Shoulders și până când l-am terminat.

Samponul Detox & Protect Shampoo de la Evolve Organic Beauty

Orificiul șamponului Detox & Protect Shampoo de la Evolve Organic Beauty

Ingrediente Detox & Protect Shampoo - Evolve Organic Beauty

A reprezentat o surpriză plăcută! E un produs excelent fiindcă e foarte blând, nu îngrașă părul, are efect răcoritor și antiinflamator, oprește senzația de mâncărime. Oferă un luciu natural și echilibrează pielea scalpului.

Eu l-am folosit și când îl spălam pe fiul meu fiindcă are o formulă în care am încredere, nu conține ingrediente dăunătoare și nici nu ne ustură ochii de la el.

Are un miros fructat care dispare după clătire. Face o spumă ușoară și blândă care se clătește rapid, iar părul scârțâie apoi…cunoașteți senzația aceea plăcută de păr curat care scârție, nu?!

Este un produs spornic, iar pe mine flaconul de 200ml m-a ținut câteva luni bune chiar dacă îl foloseam alternativ cu cel de la Head & Shoulders.

Șamponul Detox & Protect de la Evolve Beauty este acum redus de la 54,00 RON la 35,10 RON pe bioki.ro. Eu propun să profitați!

 
Voi ce șampoane folosiți? Ce îmi recomandați?

0
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE