Essie- primăvară 2014

Essie- primăvară 2014

Dând azi o raită prin magazine, am descoperit noua colecție de la Essie, cea pentru primăvară. Este formată din 6 lacuri: „Style Hunter„, „Fashion Playground„, „Hide&Go Chic„, „Spin the Bottle„, „Truth or Flare” și „Romper Room„. Eu le-am achiziționat pe ultimele 3 fiindcă celelalte seamănă foarte bine cu lacuri pe care le am deja, și anume: „Style Hunter” este identică cu „Rose Futuriste” de la YSL, „Fashion Playground” este aproape identică cu „Parka Perfect” de la Essie, iar „Hyde&Go Chic” seamănă foarte bine cu „Mind Your Mittens” de la Essie (chiar dacă în poze lacul arată turcoaz, în realitate este diferit).

Lacuri de unghii Essie din colecția primăvară 2014

 

Cele 3 lacuri achiziționate sunt nuanțe de pastel, la mare căutare în primăvara ce urmează. Mie îmi plac toate fiindcă sunt culori elegante, discrete, fine, se potrivesc la orice și oricând. Textura lor este perfectă, sunt foarte ușor de aplicat, au o acoperire și un luciu excelente.

 

Essie Spin The Bottle

Spin the Bottle” este un nude ce face manichiura să arate impecabil chiar și atunci când nu avem timp/chef să ne ocupăm prea mult de unghii. Arată chic și este o culoare care se poate purta indiferent de ocazie/ anotimp.


Essie Truth or Flare

Truth or Flare” este un albastru deschis cu tente gri ce arată genial. Încă nu am văzut așa o nuanță de ojă.


Essie Romper Room

Romper Room” este o culoare ce îmi amintește de tutu-urile balerinelor. Este o excelentă alternativă la alb și sunt sigură că va arăta extrem de sexi la vară, lângă pielea bronzată.


 

Ce spuneți de manichiura în culori pastelate? Vă inspiră? Inițial, eu nu am fost foarte încântată de acest trend, însă încet-încet m-am acomodat, și de când am intrat în posesia acestor lacuri, sunt fan declarat.

6
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. Dara  februarie 11, 2014

  Ce frumoase sunt!!!

 2. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  februarie 11, 2014

  Asa e…si mie imi plac mult, desi initial ma gandeam ca manichiura in culori pastel este fada :)!

 3. mihaela pojogu  februarie 11, 2014

  Am observat ca si cele nude, astea pastelate ma atrag mai putin. Bleul ala arata cel putin interesant.

 4. Dee's Boudoir  februarie 11, 2014

  Sunt foarte frumoase! Abia astept sa apara si la noi:). Te pup!

 5. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  februarie 11, 2014

  Si eu te pup! Sigur iti vor place si tie!

 6. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  februarie 11, 2014

  Albastrul e foarte misto! Mie culorile nude mi-au placut intotdeauna, cu cele pastel nu ma impacam deloc…pana acum cand le-am vazut pe astea 🙂