Essie, toamnă-iarnă 2013

Essie, toamnă-iarnă 2013

Doresc să vă prezint astăzi colecția de lacuri de unghii pentru sezonul rece de la Essie. Este vorba de 6 lacuri cu adevărat interesante; un mix între lux, căldură și eleganță. Iată numele lor: After School Boy Blazer, Cashmere Bathrobe, For The Twill Of It, The Lace Is On, Twin Sweater, Vested Interest– o gamă complexă care implică 2 nuanțe metalizate, 3 nuanțe cremoase și una „sclipicioasă”.

 

After School Boy Blazer de la Essie

After School Boy Blazer

Este o nuanță intensă de bleumarin cu o consistență bogată, mai mult de jeleu decât de cremă. Lacul are o acoperire perfectă și poate fi utilizat chiar și într-un singur strat, iar finish-ul este atât de lucios, încât face folosirea top coat-ului aproape inutilă. Nu lasă pete la îndepărtarea de pe unghii și cu toate că este o nuanță foarte închisă, are destulă culoare pentru a nu trece drept negru. Straturi aplicate: 2+top coat; fotografie făcută în lumină naturală.


Cashmere Bathrobe de la Essie

Cashmere Bathrobe

Această nuanță pare la prima vedere un gri închis amestecat cu un sclipici discret. Însă, după aplicare și într-o anumită lumină, nuanța mi se pare un gri petrol cu tonuri de bleumarin. Este o culoare foarte frumoasă, extrem de potrivită pentru sezonul rece, cu un pigment excelent și o consistență de jeleu. Are o acoperire si un luciu perfecte, și arată bine chiar și într-un singur strat. Ceea ce îmi place este faptul că nu este o nuanță atât de închisă încât să poată fi confundată cu negrul, iar sclipiciul este vizibil tot timpul, dându-i unghiei lăcuite un finish luxos și elegant. Straturi aplicate: 2+top coat; fotografie făcută în lumină naturală.


For The Twill Of It de la Essie

For The Twill Of It

Este o nuanță cameleon care are ca și bază mai multe tonuri de gri metalizat cu irizații de roz, care în funcție de lumină, se schimbă în purpuriu, verde, albastru. Acest lac de o culoare impresionantă are o formulă de densitate medie cu o acoperire și un luciu perfecte. Este foarte ușor de aplicat și pensula nu lasă urme. Este o nuanță care trebuie văzută în realitate pentru a putea fi pe drept apreciată. Straturi aplicate: 2+top coat; fotografie făcută în lumină naturală.


The Lace Is On de la Essie

The Lace Is On

Este o nuanță metalizată de magenta/ fuchsia cu tonuri secundare de purpuriu și care într-o anumită lumină are și unele tente de albastru. Acest lac are o consistență hibrid de cremă-jeleu cu o acoperire și luciu perfecte și este foarte ușor de aplicat. Straturi aplicate: 2+top coat; fotografie făcută în lumină naturală.


Twin Sweater Set de la Essie

Twin Sweater Set

Această nuanță este un roșu aprins cremos cu tente de albastru. Are o consistență mai fluidă dar care face lacul ușor de aplicat, iar acoperirea este excelentă. Acest roșu bogat are un luciu perfect și se pretează cu ușurință tuturor carnațiilor. Straturi aplicate: 2+top coat; fotografie făcută în lumină naturală.


Vested Interest de la Essie

Vested Interest

Este un lac de o nuanță cremoasă verde salvie cu tonuri secundare de albastru și gri, foarte facil și plăcut de aplicat. Are o consistență și o acoperire perfecte și arată bine chiar și într-un singur strat. Dă unghiei un finish foarte lucios și se îndepărtează fără să murdărească. Straturi aplicate: 2+top coat; fotografie făcută în lumină naturală.


 

Cu toate că nu am fost impresionată de această colecție atunci când am cumpărat-o, toate cele 6 lacuri îmi plac acum la nebunie; sunt o combinație de clasic și extravagant, de rece și cald, iar calitatea formulelor asigură un confort al utilizării. Preferatele mele sunt: For The Twill Of It și Cashmere Bathrobe. Prețul unei sticle de lac este de aproximativ 11€/ 15ml. Procurați-vă această colecție cât mai repede posibil pentru a începe în vogă sezonul rece!

0
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE