Estée Lauder- Delectable Eyes

Estée Lauder- Delectable Eyes

Cu toate că sunt un fan convins al acestui brand, folosind de mulți ani cremele și serurile, nu am avut până acum interesul de a încerca produsele de make-up. Nu știu de ce, de fapt…cred că am fost prea obsedată de produsele de îngrijire a feței, ca să mă mai gândesc și la altceva.

Acum, în preajma sărbătorilor de iarnă, toate brandurile pregătesc diferite seturi cadou, iar eu am fost interesată de cel de la Estée Lauder deoarece conține un fard de ochi în culori mate foarte frumoase pe care mi-l doream de mult (Pur Color Eyeshadow: Sandbar Beige Matte 50, Lavish Mink Matte 45, Wild Sable Matte 04); în plus, setul mai conține un mini-creion dermatograf negru (Pure Color Intense Kajal Eyeliner 01 Blackened Black), un rimel tot de culoare neagră (Sumptuous Extreme Lash Multiplying Mascara 01 Extreme Black) și un mini-concealer (Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer). Toate acestea se pot păstra în trusa pentru farduri care de asemenea face parte din set.

Set Make-Up Delectable Eyes Decadent Truffles de la Estée Lauder

Machiajul din fotografie este realizat cu aceste produse și pot să spun că sunt încântată de calitatea lor. Fardul de pleoape are niște nuanțe de maro minunate, ce creează un smokey discret și elegant; consistența este cremoasă parcă, produsul se întinde perfect pe suprafața pleoapei și rezistă toată ziua fără să se adune sau să curgă. În plus, culorile pot fi combinate dar se pot folosi și singure, iar machiajul se poate realiza de la foarte discret și până la foarte intens.

Make-Up Delectable Eyes Decadent Truffles de la Estée Lauder

Rimelul îmi place la nebunie pentru că oferă volum și arcuire, nu încarcă, iar peria este excelent concepută fiindcă desparte genele pentru ca produsul să ajungă pe fiecare fir.

Mini-creionul dermatograf este și el de o calitate indiscutabilă: nu se întinde, nu curge, rezistă toată ziua și are o nuanță bogată de negru…exact cum îmi place.

Mini-corectorul are factor de protecție 10 și recipientul este cu un aplicator ca și la gloss, ceea ce îl face ușor de folosit. Pentru mine nu este destul de hidratant, de aceea voi continua să îl folosesc pe cel de la Guerlain; însă la vara cred că va fi perfect, tocmai că nu este uleios. Intră în piele aproape instantaneu, rezistă toată ziua fără să se adune și camuflează cearcănele cu succes (chiar și pungile de sub ochi sunt mai estompate).

În concluzie: produsele sunt 100% profesionale, îmi pare rău că până acum nu am făcut cunoștință cu ele. În plus, acest set este excelent conceput pentru a putea fi păstrat la birou de exemplu (fiindcă nu ocupă mult loc); conține tot ce este necesar pentru a retușa machiajul și a arăta impecabil în timpul orelor de lucru. Prețul trusei este 24,05€ și există în ediție limitată.

2
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

  1. Ira  decembrie 9, 2013

    Foarte dragut machiajul tau natural. Si produsele sunt adevarate bijuterii! Inca nu sunt convinsa sa dau multi bani pe produse de make-up, dar eu inca sunt la inceput si probabil de aceea prefer sa experiementez cu chestii mai ieftinute 😀

  2. Cosmeticopedia
    Cosmeticopedia  decembrie 9, 2013

    Multumesc…culorile sunt foarte misto! Nici sa nu te grabesti sa cumperi chestii scumpe, eu la inceput (adica in timpul studentiei si cativa ani dupa aceea) foloseam doar farduri de la Farmec, care de altfel sunt foarte bune si sunt ieftine…eram super incantata de creioanele lor dermatografe, care m-au tinut ani de zile.