Frumuseţea în Make-up & Fashion

Frumuseţea înseamnă pentru mine : stil, simplitate, eleganţă, originalitate, extravaganţă, curaj, simţul umorului ! Acestea sunt calităţile pe care le caut în lumea modei şi a machiajului.

Când mă plimb pe stradă, îmi place să observ oamenii, apreciez toate culorile posibile ale pielii şi ador atunci când văd doamne sau domni care îşi etalează propriul stil cu încredere şi relaxare. Îmi place să văd domni care poartă eşarfe…mi se pare că acest accesoriu dă o notă de eleganţă oricărei ţinute ; apreciez de asemenea combinaţia de blugi şi pantofi de calitate din piele maro închis ; când toate cele trei articole sunt asortate cu un parfum masculin de calitate, pot să spun cu siguranţă că acea persoană are fineţe şi gust estetic.

Privesc cu mare plăcere doamnele de vârsta a doua care poartă rujuri în culori puternice, care se îngrijesc  şi au o manichiură impecabilă ; această îngrijire denotă respect faţă de sine, înseamnă eleganţă şi curaj. Apreciez doamnele care ştiu şi doresc să îmbrace ţinute de calitate, ţinute la modă, ţinute colorate indiferent de vârstă şi kilograme.  Aceste doamne fac parte cu siguranţă din categoria celor mai frumoase femei din lume !

În ultima vreme, am ajuns tot mai des la concluzia că nu e nevoie să ai o grămadă de bani, ca să fii îngrijit şi în vogă ; o grămadă de tratamente cosmetice se pot face acasă cu minim de ingrediente din bucătărie şi care fac minuni pentru tenul nostru ; de asemenea, dacă dorim să fim mereu la modă, trebuie să investim în câteva piese de calitate şi pe care să le putem combina în fel şi chip. Aceste piese vor ţine o grămadă de ani, iar noi ne vom simţi frumoase şi vom fi în tendinţe (perechea neagră de pantofi cu toc, the little black dress, o pereche de pantaloni negri, o geantă din piele…acestea sunt doar câteva exemple de articole pe care ar trebui să le avem în posesie pentru a fi mereu elegante şi stilate).

Trăim intr-o eră în care nu se mai ţine cont de reguli stricte, în care totul se poartă, în care piesele vintage sunt din ce în ce mai apreciate şi căutate, iar machiajul este prezent pentru a accentua (şi nu a ascunde !) trăsături de la cele mai fine şi până la cele mai neobişnuite.. .avem deci libertatea de a purta şi a asorta orice, ne trebuie doar puţin bun simţ şi curaj fiindcă în rest, fiecare suntem frumoşi în felul nostru.

0
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE