Gama Hidratantă Multiperformantă de la Ivatherm

Gama Hidratantă Multiperformantă de la Ivatherm

Ivatherm a lansat la începutul lunii noiembrie câteva produse dedicate pielii sensibile și uscate ce fac parte, împreună cu crema pentru ten (produsul „it” al brandului), din noua gamă Multiperformantă. Aceasta conține deci: lapte demachiant pentru față și ochi, cremă hidratantă pentru față, cremă hidratantă pentru corp și cremă hidratantă pentru îngrijirea mâinilor.

Cremă hidratantă pentru corp și cremă hidratantă pentru îngrijirea mâinilor de la Ivatherm

Datorită echipei Ivatherm, am avut ocazia de a testa 2 produse ale acestei game:

Cremă hidratantă pentru corp

Ce susține:

„Crema hidratantă de corp, cu textură emolientă și non-grasă restabilește imediat confortul și ajută în lupta împotriva îmbătrânirii pielii. Combinația complexă de hidroxiceramide, acid hialuronic, acizi grași determină efectul regenerator, filmogen, reparator și asigură aportul de vitamine.”

Cremă hidratantă pentru corp de la Ivatherm

Iată impresiile mele: este un produs cu o textură bogată, densă, care îmi amintește de cold cream-ul pentru corp de la Avène folosit mulți ani. Are un miros foarte discret, neutru, care nu deranjează deloc.

Pe cât este de bogată, pe atât se absoarbe de repede, cu siguranță respectă din plin conceptul de non-gras. Este un produs extrem de confortabil care, în opinia mea, ar mulțumi chiar și acele persoane care nu suportă să simtă cremă pe corp. Lasă pielea hidratată, catifelată, împrospătată și lucioasă fără a rămâne la suprafață.

Chiar după aplicare, pot îmbraca hainele, fără să simt senzația aceea neplăcută că totul se lipește de mine (eu mai am o tehnică prin care verific dacă un produs pentru corp se absoarbe complet: după aplicarea cremei, mă așez pe toaletă…dacă după ce mă ridic, nu se ridică și capacul toaletei împreună cu mine, sau nu rămân urme unsuroase pe acesta, atunci testul e trecut cu succes…cred că e cam ciudat ce fac eu, dar funcționează foarte bine…ei bine, acest produs a trecut examenul cu brio).

Are un ușor efect tonifiant, cel puțin în cazul meu, iar hidratarea se menține până la următorul duș. Țin să mai amintesc un cuvânt care descrie exact ceea ce simt când folosesc acest produs: cocooning. Va recomand cu drag această cremă, chiar cred că se pretează oricărui tip de piele (cel puțin acum, iarna). Se prezintă într-un tub de 200ml, iar prețul este 55.03 RON; de găsit în magazinul online Ivatherm și în farmaciile agreate.

Cremă hidratantă pentru îngrijirea mâinilor

Ce susține:

„Este recomandată pentru pielea uscată sau deshidratată a mâinilor în urma acțiunii factorilor interni sau externi(frig, vânt, soare, detergenți etc.). Asigură hidratarea profundă, imediată și pe termen lung, redând suplețea pielii uscate și agresate a mâinilor. Are efect nutritiv, antiinflamator și antibacterian.”

Cremă hidratantă pentru îngrijirea mâinilor de la Ivatherm

Iată impresiile mele: este o cremă cu exact aceeași textură și miros ca și produsul pentru corp. Este într-adevăr foarte nutritivă și efectul antiinflamator funcționează fiindcă am verificat cum se comportă pe o zonă zgâriată. Este calmantă și hidratantă, lasă mâinile moi și destul de catifelate. După aplicare intră rapid în piele, aproape instantaneu iar senzația aceea de mâini unsuroase este cvasi inexistentă.

Totuși pe mine nu mă ajută pe 2 zone extrem de deshidratate, singura cremă care a dat rezultate aici a fost unguentul de gălbenele. Este un produs comod de folosit dar și de transportat. Nu sunt o iubitoare de creme pentru mâini și evit să le folosesc pe cât posibil (tocmai de aceea mă trezesc cu zone super uscate) dar aceasta este confortabilă și mi-e destul de ușor să o utilizez măcar o dată pe zi. Se prezintă într-un tub de 50 ml și nu e nevoie de mult produs la o aplicare; prețul este de 31.00 RON. Se găsește în magazinul online Ivatherm și în farmaciile agreate.

Mai rămâne de spus faptul că aceste două creme nu conțin parabeni și pot constitui, acum, în preajma sărbătorilor, cadouri geniale pentru persoanele apropiate.

 
Voi ați încercat deja aceste produse? Dar crema pentru ten?

6
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. Bianca Berinde  decembrie 17, 2014

  tot ce am probat de Ivatherm m a incantat!

 2. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  decembrie 17, 2014

  Pot sa spun si eu acelasi lucru :)! Merci de vizita!

 3. Denisa Ivascu  decembrie 17, 2014

  Nu am folosit niciun produs de la Ivatherm până acum, dar mi se par tentante. 🙂

 4. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  decembrie 17, 2014

  Daca ai ocazia, incearca…sigur vei fi multumita! Multumesc pentru vizita, Denisa!

 5. Olivia  decembrie 17, 2014

  Am si eu crema de corp de la Ivatherm, o sa-i fac review in curand … sper … perioada sarbatorilor este cam aglomerata. By the way, imi place cum testezi cremele :)). Te pup.

 6. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  decembrie 17, 2014

  Abia astept opinia ta despre crema…da, ciudat fel de a testa, recunosc…insa functioneaza :D! Te pup