Girls’ Night Out

Girls’ Night Out

…toate știm ce înseamnă și abia așteptăm să se întâmple! Serile de ieșit între fete sunt întotdeauna „fun” iar codul este „fashionable” începând cu îmbrăcămintea, machiajul, coafura și terminând cu locația și băuturile; absolut totul trebuie să fie „stylish”, nu-i așa?

Ca atare, pentru întâlnirea mea de ieri seară am ales să mă coafez mai interesant. Trebuie să menționez că nu îmi place și nici nu am talent la acest capitol, însă am fost motivată să încerc ceva inedit deoarece am dat peste un site foarte mișto care te învață pas cu pas cum să îți prinzi părul (www.refinery29.com). De aici m-am inspirat! Văzându-mă, prietena mea mi-a sugerat că ar trebui să povestesc despre acest subiect pe blog…mi-a făcut și poze:

Coafură elegantă
Coafură elegantă

Mulțumesc, Silvia!

Este o coafură ce merge la orice ținută și eveniment. Pentru o seară la teatru sau la restaurant putem adăuga o agrafă prețioasă care să dea o notă de eleganță pieptănăturii. Se poate purta la birou și bineînțeles la o seară „casual”.

Pentru a realiza această frizură, avem nevoie pe lângă inspirație de pe siteul mai sus menționat, de agrafe mici cu care sa prindem părul, de pudră pentru textură sau șampon uscat și de fixativ. Eu am folosit următoarele produse:

Professional Osis+ Dust It Mattifying powder de la Schwarzkopf
Elnett Satin for Dry and Damaged Hair de la L

Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It Mattifying powder, 11,50€/ 10g

L’Oréal Elnett Satin for Dry and Damaged Hair, 13,00€/ 400ml


Simplu? Desigur!
Stylish? Of course!

Voi ați încercat coafuri de pe tutoriale? Ce siteuri îmi recomandați?

Pe curând!!!

0
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE