Guerlain- La Laque Couleur, Sulfurous 861

Guerlain- La Laque Couleur, Sulfurous 861

Cred că e inutil să mai spun că sunt o colecționară împătimită a lacurilor de unghii. De mică am avut o fixație cu mâinile și unghiile în special; îmi place să le îngrijesc și, în opinia mea, o femeie fără o manichiură perfectă, nu este deloc stylish. Am testat o grămadă de lacuri, mai ales de când am început acest blog, dar niciodată unul de la Guerlain (deși îmi place foarte tare acest brand și folosesc multe dintre produsele lor).

Lac de unghii La Laque Couleur, Sulfurous 861 de la Guerlain
Mostra La Laque Couleur, Sulfurous 861 de la Guerlain

Acum a venit momentul: este un lac ce face parte din colecția limitată pentru iarnă și a fost gândit în echipă cu un top coat pe care eu nu l-am cumpărat, dar care are- pe lângă rolul de a da luciu maxim și a contura unghia- rolul de a face particulele sclipitoare din interiorul ojei fosforescente în luminile cluburilor & discotecilor. Interesant concept, nu? Cei de la Guerlain au vrut de asemnea să creeze impresia de negru pe unghii, însă fără un lac negru „black without black”.

Este o nuanță ce m-a lăsat cu gura căscată, îmi place la nebunie! E un maroniu-gri la bază cu un sidef discret, format din mici particule fuchsia, ce fac nuanța bordo într-o anumită lumină. De asemenea, pare câteodată o culoare metalizată. Este un lac absolut genial! Are o consistență medie perfectă, se usucă repede și durează o săptămână. Arată bine și într-un singur strat, iar aplicarea top coat-ului (nu neapărat cel recomandat de Guerlain- eu folosesc unul normal de la Essie) este necesară pentru a da un luciu perfect și a finisa manichiura. Este o nuanță excelentă pentru acest sezon și deosebit de elegantă.

La Laque Couleur, Sulfurous 861 de la Guerlain la lumina zilei

Sunt super-încântată de această achiziție și lacul face parte din grupul „preferatelor”. Voi ce părere aveți? Vă place?

2
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

  1. Ira  noiembrie 21, 2013

    E ffff frumos…cred ca cel mai frumos pe care l-am vazut pana acum la tine :D..pare asa, cameleonic..

  2. Cosmeticopedia
    Cosmeticopedia  noiembrie 21, 2013

    🙂 Mersi, e putin cameleonic intr-adevar…imi place si mie tare…cred ca e preferata mea in momentul de fata