Impresii despre gama Purely Pampering de la Dove

Impresii despre gama Purely Pampering de la Dove

Prima dată când am folosit produse Dove a fost prin studenție, când mi se părea luxul suprem să am un gel de duș sau o cremă pentru corp de la acest brand. Îmi amintesc cu câtă grijă foloseam din ele, ca să dureze cât mai mult, iar crema o țineam la frigider ca nu cumva să se strice :). Câțiva ani buni am folosit doar Dove.

Cele 2 produse prezentate aici reprezintă primul meu contact cu acest brand după vreo 5-6 ani de pauză, iar gama Purely Pampering mi s-a părut destul de interesantă pentru a o încerca.

Gel de dus cu shea-vanilie Purely Pampering de la Dove        Gel de dus cu cocos Purely Pampering de la Dove

Ambele produse au o textură densă ca de cremă, nu fac deloc spumă și lasă pielea hidratată. Eu am folosit și lama pentru epilat sub dușul cu aceste geluri și nu m-am iritat deloc. Pielea rămâne confortabil de hidratată mult timp după spălare și nu am avut nevoie să aplic loțiune de corp după duș. Gelul cu cocos este o idee mai uleios decât cel cu vanilie, însă ambele produse oferă aceeași îngrijire.

Ingrediente gel de dus shea-vanilie Purely Pampering de la Dove        Ingrediente gel de dus cu cocos Purely Pampering de la Dove

Ce nu îmi place deloc este în primul rând mirosul prea puternic. Apoi, gelul de duș cu unt de Shea&Vanilie nu mi se pare că miroase nici a unt de Shea și nici a vanilie, are un parfum dulceag cam grețos; gelul cu cocos mi se pare că miroase a detergent. Nu în ultimul rând trebuie să adaug faptul că pentru mine personal, aceste produse conțin prea multe ingrediente artificiale; nu le voi recumpăra însă nu îmi pare rău că le-am încercat. Prețul lor este de aproximativ 3,00€/ 250ml.

Geluri de dus Purely Pampering de la Dove

 
Care este produsul vostru Dove preferat?

7
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. Gânța Anamaria  martie 2, 2014

  Akm il folosesc pe cel cu vanilie si il ador, ce mai imi place de la Dove e crema de naini, e preferata mea♥

 2. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  martie 2, 2014

  Daca ar fi mai putin parfumat, l-as folosi si eu mai des, dar mirosul mi se pare greu…adevarul e ca eu sunt mai sensibila la mirosuri, probabil de aceea 🙂

 3. Olivia Boros  martie 3, 2014

  Ha, ha…miroase a detergent…recunosc ca si eu am o problema cu mirosul. L-am pus pe sotul meu sa-mi cumpere fara sa stiu cum miroase si cand a ajuns cu el acasa nu mi-a placut, mirosea prea artificial apoi, in lipsa de altceva, m-am obisnuit cu el. Dar dupa ce am inceput sa folosesc unul de la Lush, nu m-as mai intoarce la el. Ai dreptate, pe vremuri era un lux:). Te pup!

 4. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  martie 3, 2014

  Da, dar parca pe vremuri era si mai fain…sau mi se pare mie; oricum parfumurile erau super comparativ cu cele de la produsele acestea! N-am incercat inca Lush…am intrat de o gramada de ori in magazin ca sa cumpar ceva, si am iesit fara nimic…

 5. mihaela  martie 3, 2014

  S-a intamplat ca anul acesta sa nu folosesc nici un produs Dove, din gama original cu ambalajul de forma asemanatoare clepsidrei, deodorantul roll-on a fost preferatul meu ani la rand.
  Da, din ce vad in lista au foarte mult parfum, am vazut ca exista si produse a caror miros sa nu fie puternic si cu toate acestea sa aiba in lista de ingrediente un loc fruntas. Too bad.

 6. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  martie 3, 2014

  si eu am folosit mai de mult deodorante Dove ;)…imi placeau

 7. Andreea  martie 20, 2014

  Eu din cate geluri am incercat nimic nu se compara cu acestea.Lasa pielea hidratata si catifelata.Sunt o mare fana a acestor produse .Pe mine samponul de la Dove Intense Repair m.a ajutat foarte mult dupa o experienta de 2 ani cu parul blond.Au produse foarte bune si isi merita banii!pupici:*:*