Ivatherm se alătură proiectului VIVAT- „Din grijă pentru familie”

Ivatherm, primul producător român de dermatocosmetice cu apă termală Herculane, este partener în campania VIVAT între 16 iulie- 1 septembrie a.c.! Ce înseamnă campania VIVAT?
“Campania VIVAT promovează farmacia independentă de la parterul blocului sau farmacia de la colţ, de pe aceeaşi stradă cu tine. Este farmacia care, poate, nu-ţi sună chiar aşa de cunoscut, dar ştii sigur că ai mai fost pe acolo.”

Atunci când eşti pe stradă, caută o farmacie independentă, semnalizată VIVAT! Acolo găseşti trusa VIVAT, “Trusa pentru o stare de bine”. Sunt 8 astfel de truse, câte una pentru fiecare perioadă a anului: în caz de răceală şi gripă, în caz de alergie, în caz că vrei să previi ceva anume sau pur şi simplu pleci în vacanţă şi vrei să te asiguri că totul va fi bine, că vei avea energie, că îţi vei oferi îngrijirea care trebuie, că te vei putea bucura în linişte! Produsele din aceste truse sunt alese de specialişti si au preţuri speciale!

Produsele Ivatherm pe care le vei găsi în Trusa VIVAT sunt: IVAPUR MAT Crema matifiantă pentru pielea mixtă sau grasă şi IVAPUR Gel spumant purifiant pentru pielea mixtă sau grasă.

Caută acum o farmacie independentă de lângă tine, semnalizata VIVAT. Vezi care e cea mai apropiată aruncând o privire pe pagina cu farmacii independente.”

0
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE