Lacurile de unghii Peggy Sage- o mare dezamăgire

Lacurile de unghii Peggy Sage- o mare dezamăgire

Prima dată când am folosit produsele acestui brand, a fost în studenție…țin minte niște nuanțe mișto de farduri pentru ochi. Nu mai știu dacă erau de calitate, pe atunci mă bucuram, în primul rând, că aveam cu ce să mă machiez. După facultate nu le-am mai găsit și am uitat de Peggy Sage până acum 1 lună, când am intrat într-un magazin de cosmetice ca să îmi cumpăr șampon uscat pentru păr și am observat că era reprezentantul acestui brand.

Am achiziționat întâi cele 3 pensule din fotografii pentru că aveam nevoie. Sunt din fir natural și, în opinia mea, foarte bune; prețul pensulei oblice este de 5,32€, pensula cu margini rotunjite costă 9,00€, iar cea pentru umbre costă 3,91€.

Lacuri de unghii şi pensule Peggy Sage        Pensule Peggy Sage

Apoi mi-am îndreptat atenția spre lacurile de unghii care erau o grămadă și arătau foarte fain toate, în plus, m-a dat gata forma sticluțelor. Am ales 3 oje: Nuit Scintillante 164- o bază neagră cu sclipici fin de culoare gri, pink si albastră; Absolut Navy 236- un albastru închis sidefat; Lovely Plum 005- un fel de bordo sidefat.

Lacuri de unghii Peggy Sage        Lacuri de unghii Peggy Sage

M-au dezamăgit toate! În primul rând fiindcă mi se pare că nuanțele arată mai bine în sticlă decât pe unghie; apoi textura este foarte fluidă și acoperirea groaznică, trebuie 3 straturi ca să arate OK; nu au luciu, fără top coat arată cam trist; iar ceea ce mă enervează cel mai tare, este faptul că nu rezistă (a 2-a zi încep să se decojească) și că se usucă foarte greu.

Prețul unei sticle este de 5,00€/ 13ml.

Manichiură cu lacuri de unghii şi pensule Peggy Sage        Manichiură cu lacuri de unghii Peggy Sage

 

Cam atât am avut de spus despre acest brand, eu sigur nu voi mai face cumpărături de la Peggy Sage dar sper că voi ați avut experiențe pozitive și că mi le veți împărtăși!

6
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. mihaela pojogu  ianuarie 24, 2014

  Eu am un crem perlat care e pe sfarsite asta daca nu s-a si uscat deja si o baza de tratament. Rezistenta e mediocra fata de alte oje ieftine, insa am un ruj portocaliu pe care si acum il folosesc cu placere.

 2. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  ianuarie 24, 2014

  Da, deci nu stiu ce se intampla, sunt cele mai proaste oje pe care le-am avut…probabil ca la make-up stau mai bine, dar acum sunt suparata si nu mai am chef sa incerc nimic de la ei 😉

 3. Elena  ianuarie 24, 2014

  Omg si au mai fost si scumpe !Eu am 33% reducere la ei in RO, dar sincer nu am luat nimic niciodata de la ei .Nu stiu din ce motiv nu m-au atras .

 4. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  ianuarie 24, 2014

  Da, nu au fost super-ieftine, oricum lacuri de la ei nu mai cumpar, SIGUR

 5. Larisa  mai 30, 2014

  Ma plimbam zilele trecute prin Bruxelles si a văzut un magazin mare de produse cosmetice.. Am intrat si am descoperit Peggy Sage.. Mi am cumparat o oja si un blush ca sa mi fac o părere despre aceasta firma.. Oja imi place la nebunie, este nuanța Leonie, un roz superb.. Iar blush ul este preferatul meu.. Blush ul a costat aproape 9 euro iar oja 3,95€.. Imi pare rău sa aud ca ai fost dezamagita, eu sunt f incantata de cele 2 produse.. ( mămica lui Noah)

 6. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  mai 30, 2014

  Da, si eu din acelasi magazin mi-am facut cumparaturile…eu am ramas din pacate la aceeasi parere cu lacurile (cine stie, poate nuantele acelea inchise pe care le-am luat eu, sunt mai putin rezistente), in schimb de pensulele pentru ochi sunt mega-incantata! Merci de vizita 🙂