Loțiunile hidratante pentru duș de la Nivea

Loțiunile hidratante pentru duș de la Nivea

Conceptul de loțiune pentru corp care se aplică sub duș, mi s-a părut de la început foarte interesant, și, cu toate că nu sunt neapărat o amatoare a brandului Nivea, a trebuit să încerc pentru ca să văd cum/ dacă funcționează.

De fapt, nu mă gândeam că vor funcționa în cazul meu, fiindcă am pielea destul de uscată, mai ales în anotimpul rece; însă m-am înșelat…produsele hidratează excelent, sunt comod de utilizat, au un miros plăcut (mirosul clasic Nivea) și lasă senzația de de piele confortabilă. În plus, am o sugestie pentru doamnele și domnișoarele, care (ca și mine) optează pentru lama de ras ca metodă de epilare: eu am folosit loțiunile și pe post de cremă de ras și mi-au plăcut foarte mult, pielea nu se irită deloc, rămâne netedă și mătăsoasă.

Body Milk de la Nivea

Body Lotion de la Nivea

Aceste produse reprezintă soluția ideală pentru persoanele care nu obișnuiesc să își hidrateze pielea după duș, sau pentru cele care nu au mult timp la dispoziție; reprezintă, de asemenea, varianta ideală de hidratare pe perioada verii, când e neplăcut să simți uleiuri sau creme pe piele.

Ingrediente Body Milk de la Nivea        Ingrediente Body Lotion de la Nivea

Eu am testat 2 produse: loțiunea cu minerale marine pentru pielea normală și laptele de corp cu ulei de migdale conceput pentru pielea uscată. Nu am observat nici o diferență între cele două, nici măcar de miros. Prețul este de aproximativ 4,00€/ 250ml, produsele nu conțin coloranți artificiali și silicon.

Laptele de corp pentru duș de la Nivea

  
Voi ați folosit deja aceste produse? Dacă da, cum vi s-au părut?

6
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. mihaela  februarie 28, 2014

  Buna Georgia,
  Ma tenteaza si nu prea, uneori cand mai folosesc lama folosesc balsamul de par si imi place cum lasa pielea.

 2. gherghe andreea  februarie 28, 2014

  M-ai convins! Sunt pe lista de cuparaturi!:)

 3. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  februarie 28, 2014

  Ma bucur! Sa imi spui daca iti plac si tie 🙂

 4. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  februarie 28, 2014

  Nu stiam de tehnica asta cu balsamul :))…am sa incerc si eu! Pup, Mihaela

 5. Iulia  martie 17, 2014

  Da, am incercat si eu varianta cu miere si merita .. chiar hidrateaza. Super produs! astept acum sa apara si „concurenta”. Presupun ca Dove sau alte branduri nu or sa stea prea mult cu mainile in san :)))

 6. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  martie 17, 2014

  Nici nu stiam de varianta cu miere…hmmm, am sa incerc :); da, ar fi interesant sa vedem asemenea produse si de la alte branduri! Te pup, Iulia