Lunea cu Farmec: Review la crema gommage din gama Gerovital Plant Forte

Lunea cu Farmec: Review la crema gommage din gama Gerovital Plant Forte

Nu știu cum se face, dar la fiecare început de sezon cald, îmi place să experimentez cu produsele exfolinate. Mi se pare că tenul meu are nevoie de acest tip de tratament mai des vara decât pe timp de iarnă. De data aceasta am ales un produs Gerovital Plant Forte de la Farmec. Nu am mai folosit această gama până acum și am fost foarte curioasă de efecte.

Iată câteva cuvinte despre această gamă: „Născută dintr-o îmbinare armonioasă a „înțelepciunii” recunoscute a naturii și ultimele descoperiri în dimeniul cosmeticii, fără parfum, alcool sau coloranți, bogată în ingrediente naturale (peste 90%), gama Gerovital Plant Forte înseamnă nou și vechi, trecut și prezent, în formulări delicate cu efecte profunde și de lungă durată.

Iată ce susține acest produs: „Cu ajutorul granulelor exfoliante naturale, produsul îndepărtează delicat celulele moarte şi urmele de impurităţi de pe suprafaţa pielii. Crema conţine extracte naturale, hialuronat de sodiu şi vitamina F care îi asigură produsului proprietăţi hidratante, tonifiante şi de netezire a liniilor fine”.

Cutia cremei gommage din gama Gerovital Plant Forte de la Farmec

Recipient crema gommage Gerovital Plant Forte - Farmec

Orificiul al recipientului cremei de gommage de la Farmec

Formula cremei gommage de la Farmec

Crema gommage Gerovital Plant Forte intinsă pe piele

Instrucțiunile de folosire ale cremei gommage - Farmec

Ingredientele cremei gommage din gama Gerovital

 
Mie îmi place să folosesc această cremă gomaj seara, după curățarea tenului. Ambalajul are o formă mai deosebită ce face extrem de ușoară dozarea produsului, iar orificiul nu lasă crema să curgă incontrolabil. Eu aplic gomajul cu ajutorul unei pensule, fiindcă aceasta mă ajută să întind produsul uniform; mi se pare de asemenea, o metodă mai igienică decât folosirea degetelor. Formula este una cremoasă și foarte densă, cu miros plăcut, abia sesizabil. La aplicare, nu se simte nici o particulă grunjoasă în compoziție. Obișnuiesc să acopăr toată zona feței și gâtului, apoi las produsul să acționeze vreo 10 minute (cu toate că în indicații scrie că sunt de ajuns 3-5 minute) până când intră puțin în piele. După această perioadă, îndepartez surplusul cu apă călduță și prin masare. Abia în acest moment se simt niște particule extrem de fine, ca un nisip, ce au un efect relaxant. După tratament, epiderma este foarte curată, catifelată, ridurile de expresie sunt estompate, iar porii sunt aproape invizibili (recunosc, însă, că nu am zone foarte mari cu pori deschiși și nici riduri adânci). Îmi plac la nebunie particulele fine și, cu toate că este un gomaj gândit pentru ten uscat, nu mi se pare foarte hidratant. Dimpotrivă, închide porii și am senzația aceea că mă strânge pielea după ce îndepărtez produsul. Pentru tenul meu mixt este o soluție excelentă vara, când excesul de sebum își mai face de cap, iar porii sunt mai vizibili decât de obicei. Există totuși un lucru care nu îmi place la această cremă gomaj, și anume faptul că în compoziție există parabeni; cred că știți deja, că nu prea sunt prietenă cu ei.

În concluzie, Tender Gommage de la Gerovital Plant Forte este un produs de calitate, deloc agresiv, care curăță în profunzime și îmbunătățește suprafața epidermei. Dacă aveți tenul mixt și pori obraznici, vă recomand această formulă. Prețul este de 13.92 RON/ 100ml. Puteți găsi mai multe informații despre cosmetice, pe site-ul Farmec sau pe profilul lor de Facebook.

Crema gommage din gama Gerovital Plant Forte de la Farmec

 
Voi ați folosit produse din gama Gerovital Plant Forte?

11
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. Cristina Barbieru  mai 27, 2014

  Eu am tenul gras , cred ca mi-ar fi de ajutor acest produs !! Pupici ! :*

 2. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  mai 27, 2014

  Da, si eu cred…cel putin pe mine ma ajuta in zona T care si la mine este grasa :)! Pup

 3. Ganta Anamaria  mai 27, 2014

  Eu nu am tenul gras,dar e interesant produsul,imi plac produsele farmec. Pup

 4. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  mai 27, 2014

  Si mie…sunt printre preferate! Pup

 5. Mihaela Pojogu  mai 27, 2014

  La inceput cand am citit ca este indicate tenului uscat mi-am spus ca nu e de mine, dar citind experienta ta pana la capat am zis clar merita luata in considerare si de catre mine. Porii din jurul nasului ma supara.
  Pupici!

 6. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  mai 27, 2014

  Si eu am tot in jurul nasului si dupa tratament, zona aceea arata foarte fain…cel putin in cazul meu! Pup

 7. Olivia  mai 27, 2014

  Ten mixt si pori obraznici?:)))) Cam da! Sa-l incerc, sa nu-l incerc? Chiar sunt in cautare de exfoliant ieftin, mi-e frica sa mai folosesc exfolianti chimici fiindca mi-a devenit sensibila pielea. Ce poze frumoase si imbulinate!

 8. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  mai 28, 2014

  Merci de compliment, Oli…si mie imi plac bulinele :D! Eu zic sa faci o incercare, e bun produsul!

 9. Dee  iunie 1, 2014

  Ma tenteaza, in ciuda faptului ca ai spus ca lasa senzatia aceea de piele care strange.
  Unui exfoliant fin mi se pare perfect pentru vara. 🙂
  Pupici

 10. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  iunie 2, 2014

  Asa e, senzatia exista…insa cu o masca hranitoare dupa, e excelent! Te pup, Dee

 11. Cibu Ionela  septembrie 30, 2017

  In ce priveste crema semigrasa gomaj de la Gerovital, daca tot nu se mai fabrica nu a fost inlocuita cu alta?