Lunea cu Farmec: review la Fiolele cu Acid Hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution

Lunea cu Farmec: review la Fiolele cu Acid Hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution

După încântarea cauzată de Fiolele cu Colagen din gama AslaVital MineralActiv, abia am așteptat să testez și Fiolele cu Acid Hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution.

Farmec recomandă folosirea acestora din urmă după vârsta de 30 de ani fiindcă sunt concepute pentru a lupta împotriva ridurilor mai pronunțate.

Setul este format tot din 10 fiole care sunt recomandate a se folosi ca un tratament zilnic.

Eu am încă 2 bucăți și pot să spun că tenul meu este mai neted, cu toate că nu mă confrunt cu ridurile adânci…încă.

Pielea feței este mai luminoasă și mai odihnită.

Acest produs are o formulă gelatinoasă și cu toate că este recomandat tuturor tipurilor de ten, mie îmi incarcă puțin zona T după câteva ore de la aplicare, de aceea îl prefer ca și tratament pe timp de noapte, iar ziua îmi place ca bază de machiaj.

Conținutul unei fiole obișnuiesc să îl masez cu mișcări lente pe toată suprafața tenului, gâtului, decolteului, mâinilor și abia după penetrarea completă aplic o cremă. Le-am folosit cu plăcere și după exfoliantul enzimatic din aceeași gamă despre care puteți citi mai multe aici.



Mi se pare un produs perfect pentru persoanele cu un ten normal și uscat, și o soluție excelentă atunci când avem nevoie de o cură intensivă de infrumusețare (înaintea unui eveniment important, de pildă) fiindcă acest produs funcționează într-adevăr ca un tratament.

Spre deosebire de fiolele cu colagen, pe care pot să le folosesc oricât de mult și oricând, cele cu acid hialuronic sunt mult mai consistente și gândite pentru a fi folosite periodic și nu continuu. Singurul punct negativ este faptul că produsul conține parabeni.

Partea superioară cutie fiole acid hialuronic Gerovital H3 Evolution Farmec

Partea inferioară cutie fiole acid hialuronic Gerovital H3 Evolution

ingrediente fiole cu acid hialuronic Gerovital H3 Evolution Farmec

În concluzie vă recomand să incercați aceste fiole, fiindcă funcționează rapid.

Prețul unei cutii ce conține 10 fiole a câte 2ml fiecare, este de 45,86RON; puteți găsi mai multe informații despre cosmetice, pe site-ul Farmec sau pe profilul lor de Facebook.

Fiole cu acid hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution de la Farmec

 
Vă tentează acest produs? Sau dacă l-ați folosit deja, ce părere aveți?

18
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

  1. coco  March 25, 2014

    pe acestea nu, am folosit altele, sigur le voi incerca!

  2. admin  March 25, 2014

    Sunt curioasa cum iti vor placea :)!

  3. Gânța Anamaria  March 25, 2014

    Chiar interesante aceste fiole, nu am auzit de ele♥

  4. Cosmeticopedia
    Cosmeticopedia  March 25, 2014

    Poate incerci si tu 😉

  5. Olivia Boros  March 25, 2014

    Am tot vazut postari despre ele, dar nu le-am incercat. Am ten normal-gras, deci nu cred ca ma avantajeaza prea mult.

  6. Cosmeticopedia
    Cosmeticopedia  March 25, 2014

    Al meu e mixt cu tendinte uscate si imi incarca zona T, dar imi place mult ca si baza de machiaj.

  7. Iulia  March 25, 2014

    Buna Georgia, merci pentru review. Tocmai le-am comandat si eu weekendul ce a trecut, am ramas surprinsa cat de repede fac livrarea cei de la Farmec, ar trebui sa ajunga azi sau maine la adresa prietenilor mei si saptamana viitoare sa le primesc. Din pacate sunt un pic cam dezamagita de cantitatea de parabeni din compozitie.. asta e, acum o sa il incerc dar pe viitor daca nu schimba formula, nu cred ca mai reinnoiesc comanda…indiferent de rezultate.

  8. Cosmeticopedia
    Cosmeticopedia  March 25, 2014

    Asa este, parabenii sunt descurajatori :(…sper si eu sa faca la fel ca si in cazul fiolelor cu colagen care nu contin asa ceva!

  9. mihaela  March 26, 2014

    Eu nu ma impiedic de parabeni, le-am avut si le-am folosit asa cam din an in Paste, o fiola mi s-a parut o doza prea mare si imparteam cu sotul(el ar prefer sa tin doar pentru mine :D). Tenul parea mai odihnit si intra foarte greu in piele. Vreau sa le incerc si pe acelea cu colagen, sa-mi mai iau inca o cutie cu hyaluronic, dar sa fiu mai consecventa. pup

  10. Cosmeticopedia
    Cosmeticopedia  March 26, 2014

    Da, e multa cantitate intr-o fiola, insa mie imi place sa masez pana intra in piele si ma dau si pe maini fiindca de obicei sunt foarte uscate! Eu vreau acum sa mai imi iau o cutie cu colagen fiindca acelea sunt preferatele mele! Pup

  11. Dee  March 26, 2014

    Ce inseamna sa te simti tanar(a)… Citeam postarea ta si imi spuneam, 30 + hmm… mai am. Am uitat ca in iulie implinesc si eu minunata varsta de 30. :)))
    Ma tenteaza si pe mine daorita efectului de iluminare.
    Sunt pe lista. 🙂
    Pupici

  12. Cosmeticopedia
    Cosmeticopedia  March 26, 2014

    Pai esti super-tanara…eu voi implini 36, deci cred ca in cazul meu sunt mai indicate tratamentele acestea :)) Da, pe langa netezire si ten mai odihnit, are si ceva efect de iluminare! Pup

  13. Andreea  March 26, 2014

    Eu mai am de asteptat vreo 10 ani pana sa le incerc :d :)) …cu toate ca am vazut creme de la L’Oréal pentru anumite categorii dar am noroc ca nu am probleme cu tenul…pupici♥

  14. Cosmeticopedia
    Cosmeticopedia  March 26, 2014

    Nu trebuie sa incarci tenul cu produse daca nu e cazul, mai bine te dai cu uleiuri 100% naturale 🙂

  15. Anna  March 26, 2014

    Eram in urma rau de tot pana sa citesc articolul tau. Nu e in avantajul meu sa spun asta, dar auzisem de hialuronic doar in contextul unor metode mai invazive. 🙂 O sa incerc si colagen si fiolele de hialuronic.

  16. Cosmeticopedia
    Cosmeticopedia  March 26, 2014

    🙂 sunt faine, dar eu zic sa le incerci intai pe cele cu colagen, pup!

  17. mihaela  April 5, 2014

    Referitor la ce spunea Olivia, sotul meu are tenul gras cu tendinta acneica si conditia pielii nu s-a inrautatit pe parcursul folosirii lor, nu au aparut cosuri, cred ca orice tip de ten are nevoie de hidratare si daca tenul nu respinge e ok.

  18. Cosmeticopedia
    Cosmeticopedia  April 5, 2014

    Da, sunt foarte bune produsele, fiindca, desi hidrateaza in profunzime, nu incarca porii si nu ingrasa pielea…probabil de aceea se potrivesc si tenului cu tendinta acneica! Pup, Miha

Doriți să fiți mereu informate?
Aflați ultimele noutăți în materie de beauty
&
Descoperiți produsele eficiente
Nu sunt interesată, poate mai târziu