Mă simt bine în pielea mea !

Fiecare persoană e diferită, fiecare are o relație inedită cu corpul său şi cu modul său de viață. Descoperiți aliații care ajută atunci când vine vorba de o piele a corpului perfectă !

 

1. Creme „delicioase” : texturi proaspete şi onctuoase care seamănă cu cremele din prăjituri ; silaje fructate care te invită să îți îngrijeşti silueta cu plăcere.

 

Baume Fermeté Sculpturale de la  L’Oréal Paris

Un borcan de cremă proaspătă şi atât de onctuoasă, încât iți vine să o mănânci. Este bogată în activi cu efect lifting inspirați din tehnologia textilă. Rezultatul este instantaneu : Baume Fermeté SculpturaleL’Oréal Paris, 14,00€.


 

Crème Allégée de la L’Occitane

O nouă formulă fondantă pe bază de trandafiri şi migdale care fac să dispară rapid excesul de grăsime şi lasă în urmă un parfum minunat : Crème Allégée, L’Occitane, 39,00€.


 

Lift Minceur Anti-Capitons de la Clarins

Un miros de mentă proaspătă într-un tub roşu simpatic ce ridică moralul şi conține plante redutabile pentru arderea grăsimilor : Lift Minceur Anti-Capitons, Clarins, 48,00€.


 

Celluli Eraser de la Biotherm

Un cocktail de alge, cafeină, ginkgo biloba şi acid salicilic pentru a drena şi a reduce efectul de coajă de portocală : Celluli Eraser, Biotherm, 36,00€.


 

Advanced Body Creator de la Shiseido

O textură elastică inedită pe bază de agar, o algă ce maximizează acțiunea activilor „anti-pernițe”. Bonus : o nuanță de roz şi un miros de grapefruit care rămân pe piele. Advanced Body Creator, Shiseido, 60,00€.


2. Adevăratele ritualuri – ideale pentru perfecționiste : kituri pentru o talie fină sau produse care pot fi combinate pentru a obține un rezultat mai rapid şi mai eficient.

 

Slimming & Firming Must Have Set de la Sephora

Un gel pe bază de alge marine care se vinde împreună cu o ustensilă de masat : Slimming & Firming Must Have Set, Sephora, 34,00€.


 

Sérum Nuit şi Legging Minceur de la Mixa

Un program 24h din 24 : în timpul zilei purtăm ciorapii speciali impregnați cu produsul de slăbit, care la fiecare mişcare difuzează activii. Seara aplicăm serul ce topeşte grăsimea care se formează în timpul nopții. Sérum Nuit, Mixa, 11,00€ şi Legging Minceur, Mixa, 33,00€.


 

Rituel Minceur de la Le Petit Marseillais

Un ulei anticelulitic tonifiant şi un gomaj pe bază de uleiuri esențiale care facilitează pătrunderea activilor pentru slăbit. Rituel Minceur, Le Petit Marseillais, 14,00€.


 

Cellu Destock Expert de la Vichy

Doi activi extraordinari : extract de lotus şi cafeină,  împreună cu un aplicator pentru masaj profesional care optimizează eficacitatea activilor : Cellu Destock Expert, Vichy, 34,00€.


 

3. Metode care merg la țintă : pentru a nu pierde timp şi pentru a trata mai bine zonele care duc lipsă de fermitate ; aceste tratamente hiperconcentrate propun de asemenea gesturi adaptate care ajută ca produsul să poată patrunde mai bine în piele.

 

Gel Activ Ventre Plat de la Dr. Pierre Ricaud

Un produs bogat în cafeină, AQP7 Booster (activ brevetat, exclusiv pe bază de semințe de roşcoave) şi Liftine (reduce mărimea celulelor grase şi redă forță legăturilor ce susțin pielea) : Gel Activ Ventre Plat, Dr. Pierre Ricaud, 30,00€.


 

 

Action Cuisses Fuselées+Pastille Minceur Triple Action de la Yves Rocher

O loțiune concentrată în cafeină, cafea verde şi castane de India, ce fac pielea netedă încă de la prima utilizare. Pentru maximizarea efectului, loțiunea poate fi asociată cu capsulele pe bază de guarana şi yerba mate care ard grăsimile : Action Cuisses Fuselées+Pastille Minceur Triple Action, Yves Rocher, 15,00€ + 14,50€.


 

Morpho Control de la Esthederm

Un gel puternic pe baza de Alchemilla, carnitină, cafeină şi apă celulară. A se masa în piele înainte de şedința de sport ! Morpho Control, Esthederm, 47,00€.


 

 

Stubborn Areas Shocking Treatment de la Somatoline

Cu concentrația de activi care este de 2 ori mai mare decat într-un produs clasic, acest ser este țintit pe zonele unde grăsimea se depune uşor : coapse, fese, genunchi, brațe : Stubborn Areas Shocking Treatment, Somatoline, 35,00€.


 

4. Creme de noapte : texturi uşoare, absorbție rapidă. Le aplicăm înainte de culcare pentru că ele vor remodela silueta fără cel mai mic efort.

 

Body Tonic Nuit de la Garnier

O cremă pe bază de apă, cafeină şi ruscus în doză mare pentru a netezi şi a da fermitate taliei, feselor, coapselor…totul în 28 de zile : Body Tonic Nuit, Garnier, 12,00€.


 

Superconcentrated Anticellulite Night Treatment de la Collistar

Un superconcentrat pe bază de carnitină şi cafeină ce reduc stratul de grăsime şi favorizeaza drenajul nocturn prin activii eliberați progresiv : Superconcentrated Anticellulite Night Treatment, Collistar, 42,75€.


 

Celluli Laser Intensive Night de la Biotherm

Un cocktail din 3 plante care favorizează drenajul în timpul nopții : Celluli Laser Intensive Night, Biotherm, 49,00€.


 

Body-Slim Destock Nuit de la Lierac

O eliberare continuă de cafeină activă în doze mari şi pulpă de fructe roşii pentru a limita instalarea celulelor de grăsime ;  în plus, un parfum plăcut de iasomie şi iris : Body-Slim Destock Nuit, Lierac, 29,00€.