Mavala Happy Winter Colors

Mavala Happy Winter Colors

Cu toate că mi-am propus să nu mai cumpăr lacuri de unghii o vreme, totuși nu am putut rezista culorilor simpatice de la Mavala, un brand care îmi place mult; în primul rând fiindcă tot ce am folosit până acum a fost de o calitate indiscutabilă, apoi pentru că prețurile sunt convenabile, și în al treilea rând fiindcă sticluțele sunt mici, prin urmare produsul nu ajunge să se strice înainte de a-l consuma în totalitate.

Cele 3 lacuri alese de mine fac parte din 2 colecții diferite. Emerald Gold 350 și Copper Violet 352 aparțin noii colecții Metropolitan inspirată de „aliaje metalice în fuziune”. O gamă de 6 oje ale căror nuanțe metalizate se schimbă în funcție de lumină. Emerald Gold 350 este un verde smarald cu reflexe aurii și e exact culoarea cărăbușului auriu. Copper Violet 352 este o nuanță de violet-fuchsia cu reflexe arămii. Restul colecției este formată din: Silver Chrome 349, Pink Gold 351, Metallic Blue 354 și Gold Bronze 353.

Mavala Happy Winter Colors: Emerald Gold 350 și Moonstone 392
Mavala Happy Winter Colors: Emerald Gold 350 și Moonstone 392

Celălalt lac- Moonstone 392- face parte din colecția Jewel, inspirată de pietrele prețioase și care conține alte cinci oje: Diamond Powder 390, Quartz Rock 391, Gold Shimmer 393, Topaz Gem 394 și Ruby Dust 395. Acest lac de unghii este unul foarte sclipicios, ce poate fi folosit ca atare, dar și împreună cu alte culori fiindcă arată bine lângă orice nuanță. Conține particule albastre, argintii și fuchsia iar toată combinația dă o notă de eleganță veselă manichiurii.

Mavala Happy Winter Colors: Copper Violet 352 și Moonstone 392
Mavala Happy Winter Colors: Copper Violet 352 și Moonstone 392

  
În concluzie:
Preferata mea din acest set de 3 oje este Emerald Gold, o culoare impresionantă, ce se pretează oricărui anotimp și arată deosebit de chic pe unghiile scurte. Toate cele 3 produse au acoperire foarte bună, rezistă pe unghii destul de bine (3-4 zile) și nu necesită folosirea unui top coat. Prețul este de 5,00€/ 5ml.

Mavala Happy Winter Colors: Emerald Gold 350, Copper Violet 352 și Moonstone 392

  
Voi ce părere aveți despre lacurile Mavala?

2
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

  1. mihaela pojogu  decembrie 9, 2013

    Sunt superbe pe unghiute scurte, festive si cred ca merg si in alte sezoane in unele momente.

  2. Cosmeticopedia
    Cosmeticopedia  decembrie 9, 2013

    Asa e, Mihaela…cred ca cel verde auriu merge excelent vara langa pielea bronzata, nu?