Noul Elixir din gama Premier Cru de la Caudalie

Noul Elixir din gama Premier Cru de la Caudalie

Un alt ulei pe care am vrut să pun mâna de îndată ce a ieșit pe piață este marca Caudalie.

Iubesc acest brand fiindcă nici un produs nu m-a dezamăgit, și am testat o grămadă. În plus este foarte aproape de natural și respectă mediul.

Ce promite Elixirul din gama Premier Cru

‘Acest ulei uscat preţios, alianţa perfecta ȋntre senzorialitate şi eficacitate, fuzionează cu pielea pentru o acțiune globală anti-îmbătrânire.

Pielea este hrănită, mai întinsă, mai luminoasă.

Jumătate ulei- jumătate ser, acest produs pregăteşte şi completează perfect acțiunea cremei pentru un efect restructurant demonstrat.’

Caudalie Elixir

Ulei uscat The Elixir Premier Cru Caudalie

Pipeta Elixir Caudalie

Cutia Caudalie Elixir Premier Cru

Ingrediente The Elixir Premier Cru de la Caudalie

Impresiile mele

Este un produs luxos care se prezintă într-un frumos recipient de sticlă dotat cu pipetă.

Textura este, în opinia mea, de ulei…nu simt să fie o combinație ser-ulei.

Are un miros destul de puternic pentru mine, însă foarte placut.

Efectele sunt aproape imediate, așa cum mă și așteptam de altfel (mi-am făcut o impresie despre acest elixir încă de la prima utilizare): in primul rând de netezire, pielea mea nu are riduri încă (în afară de cele de expresie de sub ochi) însă aspectul epidermei este mult întinerit, împrospătat și mai dens.

Tenul arată în general mai odihnit și mai luminos.

În plus, dacă aveți nevoie (ca și mine) de un tratament intensiv de hidratare a pielii după sezonul rece, atunci elixirul este cea mai bună soluție.

Nu știu ce efect are asupra petelor pigmentare fiindcă ale mele sunt invizibile pe timp de iarnă, însă tot ce promite acest produs, îndeplinește cu vârf și îndesat.

 
Este recomandat tuturor tipurilor de ten, totuși eu cu tenul meu mixt, nu l-aș putea folosi în perioada călduroasă a anului; cu toate că este un ulei uscat, o parte rămâne la suprafață după aplicare și durează câteva ore până intră complet în piele; de aceea, prefer să îl utilizez seara.

Cred că se pretează excelent tenurilor uscate și se poate folosi ca atare sau înainte de cremă.

 
Prețul este de 60€/ 29ml însă este un produs foarte spornic; se recomandă 4 picături la o utilizare, eu de regulă folosesc aproximativ 1 cm pe pipetă și îmi ajunge pentru ten, gât, decolteu și suprafața mâinilor.

Conține 99.5% ingrediente de origine naturală, non-comedogenic, testat dermatologic, fără parabeni, fenoxietanoli, ingrediente de origine animală.

 
Voi ce părere aveți despre uleiurile de față? Aveți un favorit?

4
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. Mihaela Pojogu  martie 16, 2015

  Vad ca contine in proportie mai mare tocopherol fata de un alt ser de la shopyto pe care l-am si incercat si mi-a placut. Ma incanta acest produs. Inca nu mi-e cunoscut cum se procura in Romania.

 2. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  martie 16, 2015

  Nu stiu daca a aparut in Romania; totusi, produsele Caudalie se comercializeaza in farmaciile Centrofarm! Te pup, Miha

 3. Olivia  martie 21, 2015

  Eu cred ca tu lucrezi pentru Caudalie „undercover” :). Ce frumoase sunt pozele (by the way, tu le-ai facut?), iar produsul sunt sigura ca mi-ar placea maxim! Favoritul meu este Rosehip Oil de la Pai si uleiul de cocos, in general. Te pup.

 4. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  martie 22, 2015

  Ar fi fain sa lucrezi pentru ei, chiar si not undercover :D! Eu am facut pozele, merci pentru complimente! Sunt fan Caudalie, stii deja lucrul acesta, iar uleiul e excelent! Pe lista mea de viitoare achizitii e si uleiul PAI despre care abia astept sa scrii tu intai! Te pup, Oli…merci de vizita!