Noul lapte demachiant Aquafil Light de la Ivatherm

Noul lapte demachiant Aquafil Light de la Ivatherm

Demachierea este un pas obligatoriu în rutina mea zilnică de îngrijire a tenului, iar un produs specific de calitate este pentru mine indispensabil.

De regulă folosesc ape micelare atunci când îndepărtez machiajul însă iarna pielea mea are nevoie de ceva mai consistent, ca atare un lapte demachiant este binevenit.

Echipa Ivatherm mi-a trimis spre testare acest nou produs din gama Aquafil Light și țin să le mulțumesc pe această cale.

 
Iată ce promite:

AQUAFIL LIGHT Lapte demachiant lejer este indicat pentru curățarea zilnică a pielii sensibile, normale și mixte. Ȋnlătură machiajul și impuritățile de pe suprafața pielii. Laptele, prin compoziția sa special concepută pentru pielea normală și mixtă, are proprietăți antiinflamatorii și hidratante. Ajută la eliminarea toxinelor și ȋmbunătățește respirația cutanată. Cu o textură fină și lejeră, curăță pielea cu delicatețe.”

 
Noul lapte demachiant Aquafil Light de la Ivatherm

Laptele demachiant Aquafil Light de la Ivatherm

Tub lapte demachiant Aquafil Light - Ivatherm

Ingrediente lapte demachiant Aquafil Light de la Ivatherm

 
Iată impresiile mele:

este un produs foarte lejer și delicat; curăță rapid machiajul și nu încarcă tenul.

Are o textură neuleioasă, de loțiune, iar mirosul e unul discret și plăcut.

Nu produce disconfort sau usturime la nivel de epidermă, totuși la nivelul ochilor (ai mei sunt cam sensibili) am simțit de fiecare dată o ușoară iritare.

După ce îndepărtez machiajul cu ajutorul acestui produs, obișnuiesc să curăț rămășițele cu o loțiune micelară și abia apoi aplic crema/ serul/ uleiul pentru față.

 
Laptele demachiant Aquafil Light se pretează, în opinia mea, tuturor tipurilor de ten, indiferent de vârstă; îl recomand chiar și persoanelor care nu sunt amatoarele acestui tip de produs fiindcă lasă pielea curată și în același timp hidratată.

Se prezintă într-un tub ușor de folosit iar orificiul dozează excelent produsul.

Eu personal aș prefera să fie neparfumat și sunt puțin dezamăgită fiindcă are în compoziție parabeni.

Prețul este de 50,38 RON/ 200ml, este un produs testat dermatologic și hipoalergenic.

Produsele Ivatherm reprezintă cadouri minunate, iar în această perioadă puteți profita de reduceri de -30% în magazinul on-line al brandului!

 
Voi ce produse preferați atunci când vine vorba despre demachiere?

0
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE