4 produse pentru un păr hidratat și protejat pe timp de vară!

4 produse pentru un păr hidratat și protejat pe timp de vară!

Tenul meu are nevoi de un cu totul alt soi pe timpul verii, la fel ca și podoaba mea capilară. Vârfurile au mereu tendința să se usuce, însă când vin în contact cu mult soare, chestiunea se agravează. Ca atare, am să vă înșirui câteva produse care mă ajută să îmi păstrez părul lucios, hidratat, suplu și cu ținută:

 1. Hydrate Mask de la Wella Professionals (aprox. 23€/ 200ml) este absolut fenomenală! Acastă mască îmi hidratează părul și îl lasă mătăsos și lucios. După spălare, o aplic strict pe vărfuri și o las să acționeze vreo 5 minute apoi clătesc cu apă călduță. Trebuie pus o cantitate mică deoarece produsul e foarte consistent, mie îmi ajunge cel puțin 6 luni. Se poate cumpăra din saloanele de coafură sau magazinele specializate pe produse profesionale.

 2. Hydrate Mask de la Wella Professionals

  Crema Hydrate Mask de la Wella Professionals

  Ingrediente Hydrate Mask de la Wella Professionals

 3. Extraordinary Oil de la L’Oréal Elsève (14.90€/ 100ml). Acest produs ieftin și bun este indispensabil! Eu îl aplic doar pe vârfuri după uscare pentru ca să ofere firelor suplețe, să le facă foarte lucioase și pentru acel „wet look” extrem de apreciat mai ales pe perioada verii.

 4. Extraordinary Oil de la L'Oréal Elsève

  Pompiță Extraordinary Oil de la L'Oréal Elsève

  Ingrediente Extraordinary Oil de la L'Oréal Elsève

 5. Hair and Skin Hydrator din gama SUN de la Wella Professionals (aprox. 15€/ 150ml). Când sunt la mare sau în zilele când mă spăl pe păr și nu îl usuc la aparat, aplic pe toată lungimea firului acest produs fiindcă acționează ca un tratament: hidrateaza și protejează de razele soarelui. După spălare usuc părul cu prosopul și aplic loțiunea fără ca apoi să clătesc. Se poate utiliza și pe corp însă eu nu am încercat. Se găsește în saloanele de coafură sau în magazinele specializate pe produse profesionale.

 6. Hair and Skin Hydrator din gama SUN de la Wella Professionals

  Mostră Hair and Skin Hydrator din gama SUN de la Wella Professionals

  Pompiță Hair and Skin Hydrator din gama SUN de la Wella Professionals

  Ingrediente Hair and Skin Hydrator din gama SUN de la Wella Professionals

 7. Thickefy Foam de la Sebastian (aprox. 20€/ 200ml) mă ajută în zilele când doresc mai multă ținută. Este un produs ușor și care nu agresează, oferă volum natural, nu încarcă și nu lipește firele între ele. Se poate folosi atât pe părul ud cât și uscat. Se poate cumpăra din saloanele de coafură sau magazinele specializate pe produse profesionale.

 8. Thickefy Foam de la Sebastian

  Mostră Thickefy Foam de la Sebastian

  Orificiu Thickefy Foam de la Sebastian

  Ingrediente Thickefy Foam de la Sebastian

 
Cam acestea sunt produsele mele preferate pe timp de vară. Voi ați folosit câte ceva din cele prezentate? Ce produse folosiți voi vara pentru a vă păstra părul sănătos și frumos?

10
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. Cristina Barbieru  august 9, 2014

  Ce bine arata toate. Eu de mult am pe lista uleiul de la elseve, cred ca ar fi cazul sa-l cumpar ;)) :*

 2. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  august 9, 2014

  Este absolut minunat…in plus te tine o gramada (prima sticla m-a tinut 2 ani :D) si chiar are grija de varfuri!

 3. ganta anamaria  august 9, 2014

  Uleiul de la l’oreal ma tenteaza maxim ;)) ♡

 4. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  august 9, 2014

  Cand ai ocazia, incearca-l!:)

 5. Impresii Pareri  august 9, 2014

  Ce bine arata toate produsele! Nu am incercat decat uleiul de par de la Loreal, care bineinteles ca e unul din produsele mele preferate de ingrijire a parului!

  http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

 6. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  august 9, 2014

  Da, este minunat acest ulei…si cel mai fain e, ca aproape toata lumea care l-a incercat crede la fel :)! Multumesc pentru vizita!

 7. Cosmina  august 21, 2014

  Uleiul Extraordianr ma tenta si pe mine pentru ca tot cautam ceva sa fie gen Morroccan Oil, dar am dat inapoi can dma vazut ca are alcool si produsele din trecut cu alcool imi uscau varfurile rau 🙁 Eu am luat Gliss Kur ( dubios nume, stiu! ) si mi-a lasat o impresie buna dupa prima utilzare, dar sa-l vedem dupa o perioada mai lunga cum se comporta.
  Masca de la Wella imi par einteresanta si o sa vanez promotiile de toamna sa vad daca dau de ea! 🙂

 8. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  august 23, 2014

  Eu am probleme mari cu produsele pentru par…foarte putine mi se potrivesc…asa ca atunci cand gasesc unul ce imi face bine, nu-l mai las 😀 …cunosc Gliss Kur, are produse faine! Merci de vizita!!

 9. Ioana  septembrie 1, 2014

  Am şi eu uleiul de la L’Oreal, trebuie să-i fac un review, pentru că îl iubesc. Chiar mi-a ajutat părul foarte uscat şi e la loc de cinste în baie. Îl aplic zilnic pe lungime, lasă părul moale, suplu cum spuneai şi tu – aspect care lipseşte cu desăvărşire după atâtea decolorări 🙂 Plus că e accesibil ca preţ. Din ce-ai enumerat, mă tentează masca de la Wella, chiar eram în căutarea unei măşti profesionale 🙂 Te pup!

 10. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  septembrie 1, 2014

  Iti recomand masca Wella, mai ales dupa ‘aventura ta capilara’…cea prezentata aici este hidratanta, dar inainte de ea, am avut varianta ‘repair’ care m-a ajutat cand aveam parul cam distrus la varfuri; eu ti-o recomand pe aceea, pup!