Préférence Wild Ombrés: kitul efect ombré de la L’Oréal Paris!

Gama Préférence Wild Ombrés a fost concepută ca o alternativă ieftină la crearea stilului ombré, ce se poartă de ceva vreme. Este vorba despre un kit care a fost astfel gândit, încât să poată fi folosit cu ușurință de către oricine și pe orice lungime a părului.

Există 3 variante ale acestui produs, în funcție de culoarea de bază și poate fi folosit atât pe părul natural, cât și pe cel vopsit.

Cele 3 variante Préférence Wild Ombrés de la L'Oréal

Piesa de rezistență a acestui set este o periuță din plastic cu dinți mai scurți în mijloc și mai lungi pe margine. Acest instrument este responsabil de crearea degradeului natural. Cum procedăm? Simplu! Soluția amestecată se aplică puțin câte puțin pe acest instrument cu care periem șuviță cu șuviță.

Peria Expert de la Préférence Wild Ombrés de la L'Oréal

În funcție de gradul de intensitate dorit, culoarea se lasă pe păr maximum 45 de minute; după această perioadă, soluția nu mai decolorează. Cu toate că vopseaua conține decolorant, acesta nu este la fel de puternic precum cel folosit în saloanele de coafură, firul este astfel protejat de deteriorarea pe care o poate crea decolorantul.

Préférence Wild Ombrés se găsește în hipermarketuri și magazine specializate, iar prețul propus de L’Oréal este de 36,50RON.

 

 

Ce spuneți? V-ar tenta?

0
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE