Produsele preferate în 2013- prima parte

Produsele preferate în 2013- prima parte

Am descoperit azi, că produsele pe care le-am folosit cu mare plăcere și în mod constant în decursul anului ce tocmai a trecut, sunt cam multe…de aceea am împărțit informația în 2 articole. În acesta voi enumera favoritele la capitolul îngrijirea corpului&parfumuri și îngrijirea mâinilor&manichiură; iar zilele viitoare va veni cel de-al doilea post, unde veți găsi preferatele mele când vine vorba de ten, make-up și păr.

Favoritele 2013 corp, unghii, parfum

La îngrijirea corpului veți vedea aceleași produse cosmetice pe care deja le-am menționat în câteva articole precedente. Eu folosesc în exclusivitate Weleda (loțiunea cu rodie din fotografie, este preferata mea, însă îmi place și cea cu cătină, iar vara iubesc loțiunea cu citrice) și Caudalie (pentru duș folosesc doar „Thé des Vignes”, iar după duș, uleiul divin care este produsul meu cult; când nu fac gomajul în casă, îl folosesc pe cel tot din gama „Divine„).

Favoritele 2013 corp, unghii, parfum

Când vine vorba de parfumuri…îmi plac multe, însă în anul ce a trecut le-am preferat pe acestea: „Coco Mademoiselle” de la Chanel și „Euphoria” de la CK (vara) și „Alien” de la Thierry Mugler (iarna).

Favoritele 2013 corp, unghii, parfum

Am ajuns și la subiectul meu preferat. Din cauză că îmi place să port mereu ojă, unghiile mele arată câteodata cam trist, ca atare folosesc pe post de tratament „Vitry Nail Care”, pe care l-am cumpărat de la farmacie; face unghiile albe și le întărește super-rapid. Dar e destul de puternic și nu se poate utiliza decât periodic, de aceea îl alternez cu uleiul de ricin și cu lacul fortifiant de la La Roche-Posay pe care îl găsesc în farmacii și parafarmacii. Când vine vorba de cuticule, eu fac parte din categoria celor care le taie (știu că nu e bine!), dar încerc să nu fac acest lucru săptămânal și atunci alternez forfecuța cu această cremă pentru cuticule de la Mavala, care face minuni. Pe mâini nu îmi place să simt cremă (deși, pe timpul rece am pielea super-uscată) însă am descoperit crema cu rodii de la Weleda care hidratează excelent fără să lase mâinile unsuroase și intră în piele aproape instantaneu.

Favoritele 2013 corp, unghii, parfum

Bineînțeles că lacurile pe care le-am folosit aproape non-stop anul acesta, sunt în număr destul de mare. Pe timpul verii, au fost nelipsite cele două oje de la YSL: „Violine Surrealiste”&”Rouge Pop Art” și cea de la Dior (în sticla mică), care face parte din setul „Samba” al colecției pentru vară „Bird of Paradise”. În sezonul rece am folosit „Rouge Garçonne” de la Dior (sticla mare), „Taboo” de la Chanel, „Twin Sweater Set” de la Essie și „Sulfurous” de la Guerlain. Ca și top coat, îl folosesc în exclusivitate pe cel de la Essie: „Good to Go”, iar dizolvantul preferat, e cel blând de la Diadermine fiindcă nu conține acetonă dar îndepărtează oja super-eficient.

Favoritele 2013 corp, unghii, parfum

Gata pentru azi!

Voi ați folosit câte ceva dintre produsele enumerate aici?

5
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. Aby  ianuarie 3, 2014

  trebuie sa incerc si eu produsele Caudalie (recent se gasesc si pe piata noastra), ia tot ce e cu rodii suna bine pentru mine, asa ca Weleda cred ca miroase fantastic.
  Ojele sunt minunate, cred ca a fost greu sa te hotarasti asupra unei singure 🙂

 2. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  ianuarie 3, 2014

  Produsele Caudalie se gasesc in farmaciile Centrofarm doar; sunt destul de scumpe dar foarte bune…daca vei avea ocazia sa incerci, vei vedea ca nu degeaba sunt obsedata de ele 🙂 Iar cele de la Weleda sunt la fel de bune, doar ca sunt diferite

 3. mihaela pojogu  ianuarie 8, 2014

  Nope, nici un produs din cele folosite de tine, multe sunt peste bugetul meu si de aceea. Angel ca si Alien tot iarna il purtam, ma rog o copie/parfum vrac pe vremurile din liceu 🙂

 4. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  ianuarie 9, 2014

  E nu stiu cum e Angel…dar Alien imi place la nebunie; da, tin minte parfumurile acelea, si eu aveam 🙂

 5. Ionut  septembrie 2, 2014

  Mmmm, ce bine arata toate ! Sunteti niste norocoase, doamnelor si domnisoarelor !