Review Abeille Royale- Youth Serum de la Guerlain

Review Abeille Royale- Youth Serum de la Guerlain

Ce susține: acest ser de întinerire este țintit pe repararea problemelor de fermitate și corectarea ridurilor. Conținând ingrediente apicole recunoscute pentru puterea lor cicatrizantă, acest produs a fost creat pentru a stimula mecanismele cheie ale proceselor de cicatrizare de la nivelul pielii.

Eu l-am testat în 2 reprize: prima dată a fost acum vreo 2 luni, însă după câteva zile în care am folosit în exclusivitate acest ser, nu prea mi-am făcut o impresie concretă- nici nu-mi plăcea, dar nici nu-mi displăcea; așadar am mai încercat o dată și am concluzionat azi că, deși iubesc produsele acestui brand și am încredere în ele, totuși acest ser nu e pe gustul meu. L-am aplicat dimineața pe tenul curat, fără să mai pun altceva peste și l-am încercat de asemenea pe mâini. Are o textură între cremă și ser, cu un miros fin de miere și care pătrunde repede în piele. Pentru tenul meu mixt spre gras este prea greu; deși intră în totalitate în piele, aceasta rămâne cumva lipicioasă și lucioasă. Fața se simte hidratată toată ziua și nu am mai avut nevoie de cremă, însă eu nu prea am riduri- în afara celor de expresie de sub ochi- și nu pot să mă exprim în privința corectării lor; de asemenea nu mă confrunt cu lipsa fermității, deci nu știu cum acționează la tenurile cu aceste probleme. Pe mâini, în schimb, efectul a fost vizibil din prima- ale mele sunt uscate și după ce am aplicat serul, au rămas hidratate toată ziua și păreau întinerite.

Prin urmare, acesta este în mod clar un produs care se adresează persoanelor cu ten uscat, ridat și lax, și care probabil că funcționează cu succes pentru acestea. Are un recipient din sticlă cu pompiță și pentru o acoperire completă (față, gât, decolteu) nu trebuie mai mult de 2 pompări. Prețul este de 112€/ 30ml.

Țin să precizez în cadrul acestui articol, faptul că eu testez un produs cam 5-7 zile, deși există unele despre care îmi fac o părere după prima folosire și mai există cele care nu îmi plac deloc din prima și nici nu mai vreau să le pun pe față a doua oară.
Nu am o colaborare cu Guerlain (deocamdată), însă am norocul ca doamna ce se ocupă de departamentul brandului să fie foarte simpatică și să îmi dea mai multe mostre la un produs pe care doresc să îl testez. Cu toate că până acum nu am achiziționat creme sau seruri Guerlain, faptul că mostrele îmi ajung 1 săptămână, mă ajută să îmi dau seama despre un produs și să pot să îmi expun părerea obiectivă într-un articol.
De asemenea cer mostre doar la produse care mă interesează și de care sunt curioasă (și aici mă refer la produsele mai multor branduri, nu doar la cele Guerlain).

Voi folosiți seruri pentru fermitate? Ce recomandați?

4
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. Iulia  ianuarie 19, 2014

  wow, e destul de scump! ar trebui sa faca ceva la un asemenea pret. Eu am folosit un singur ser de la Ives Rocher si ma cam plictisisem de el asa ca m-am chinuit sa il termin aplicandu-l pe gat decolteu si chiar mai jos :)). Nu am vazut niciun efect nici pozitiv nici negativ.

 2. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  ianuarie 19, 2014

  Da, toate produsele de la Guerlain sunt scumpe. Mie imi plac serurile, si de multe ori le folosesc fara sa mai pun crema peste, mai ales vara 🙂

 3. Adriana  aprilie 4, 2014

  Am folosit produsul. E cam scump, dar la banii astia am mai incercat si alte produse de la Lancome si YSL care nu mi-au placut deloc, am simtit ca am fost pacalita ca nu am vazut niciun rezultat minune asa cum era in descriere.
  Nu cred ca am neaparata nevoie de fermitate, dar, spre exemplu, produsul asta m-a ajutat sa par ca am dormit suficient cu o noapte inainte, desi fusesem la o petrecere, dormisem doar vreo 3 ore si aratam foarte obosita. Dupa primele 15 minute, aproximativ, am simtit cum piele se lumineaza, devine mai fina, chiar mi-a placut senzatia, iar aspectul pielii mi s-a parut ca arata mult mai bine toata ziua.
  Este primul produs de ingrijire a pielii pe care-l folosesc de la Guerlain, si ma declar foarte multumita 🙂

 4. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  aprilie 4, 2014

  Dupa parerea mea, produsele de la Guerlain, indiferent ca sunt de make-up sau de ingrijire, sunt cele mai bune; sunt foarte scumpe, insa ofera rezultate vizibile in scurt timp; preferatul meu este serumul Super-Aqua :)! Multumesc pentru comentariu!