Review: Demachiant de Ochi Bifazic Express 2 in 1 de la Garnier

Review: Demachiant de Ochi Bifazic Express 2 in 1 de la Garnier

Nu ştiu dacă am mai cumpărat vreodată un demachiant special pentru ochi; în general nu îmi plac fiindcă sunt uleioase, şi apoi, nu le consider importante, pentru mine personal, deoarece nu folosesc niciodată produse de make-up rezistente la apă. Dacă merg la un eveniment şi machiajul are elemente waterproof, folosesc uleiul de măsline (sau combinaţia de ulei de măsline şi ulei de ricin despre care am vorbit aici) la îndepărtarea lui şi, în cazul meu, este suficient; în plus, îmi face bine. Însă, după furorile create de apa micelară Garnier, m-am gândit că ar fi interesant să încerc și demachiantul bifazic din aceeași gamă. Iată ce susține:

„Primul demachiant de ochi bifazic de la Garnier care combină eficiența maximă cu întărirea genelor.
Formulă fără parfum.
Testat oftalmologic.

Formula bifazică asigură o dublă acțiune:
1. Îndepărtarea rapidă a machiajului ochilor, cu eficacitate maximă, fără a necesita frecare. Elimină chiar și machiajul waterproof fără a lăsa urme sub ochi sau piele grasă.
2. Întărirea genelor în 4 săptămani: zi dupa zi, extractul natural de Arginină asigură nutrienții necesari întăririi și creșterii genelor. Acestea devin mai groase și mai dese.
Eficient: Îndepărtează perfect machiajul ochilor.
Protector: Genele sunt mai rezistente, mai puternice și mai frumoase.”

Sticla demachiantului bifazic pentru ochi Express 2 in 1 de la Garnier

Orificiul sticlei demachiantului Express 2 in 1 de la Garnier

Ingrediente demachiant ochi bifazic Express 2 in 1 de la Garnier

Acest demachiant de ochi bifazic express 2 in 1 de la Garnier este un produs foarte ușor care îndepărtează bine machiajul normal; nefolosind rimel waterproof, nu știu să vă spun cum funcționează în legătură cu machiajul rezistent la apă. Cu toate că are o formulă puțin uleioasă, nu lasă zona ochilor încărcată și nici unsuroasă. Nu mă ustură ochii de la el, nu rupe genele, nu este necesar mult produs pentru demachiere și în general o singură dischetă demachiantă îmbibată cu produs, ajunge pentru curățarea unui ochi. E întotdeauna confortabil să avem un demachiant special pentru zona ochilor, însă, nu obligatoriu. În cazul meu, apa micelară sau un demachiant normal ajunge. Despre cum acționează asupra genelor nu pot să vă spun multe fiindcă nu am văzut încă nici un rezultat.

Vă recomand cu plăcere acest demachiant, fiindcă are o calitate la fel de bună ca și apa micelară, iar pentru doamnele și domnișoarele purtătoare de machiaj waterproof, aș spune că este un „must” fiindcă este un produs eficient și care nu agresează zona sensibilă din jurul ochilor. Are un recipient comod, în format mai mic decât cel al apei micelare; este vorba despre un tub din plastic mai moale de care se poate strânge pentru ca produsul să curgă prin orificiul care, în fotografie poate părea destul de larg, însă în realitate este perfect fiindcă ajută excelent la dozare; nu lasă produsul să curgă și nu există riscul de a ne stropi fiindcă nu îl lasă nici să țâșnească incontrolabil. Înainte de utilizare se agită bine pentru ca formula să se amestece complet; prețul este de aproximativ 18RON/ 125ml.

Produs demachiant bifazic pentru ochi Express 2 in 1 de la Garnier

Demachiant ochi bifazic Express 2 in 1 de la Garnier


 
Voi preferați produse de machiaj rezistente la apă sau normale? Cum vi se pare acest demachiant?

 

Ingrediente: aqua/water, isododecane, isopropyl palmitate, undecane, arginine, CI 60725 / violet 2, citric acid, dipotassium phosphate, disodium edta, hexylene glycol, octyldodecanol, octyldodecyl xyloside, polyaminopropyl biguanide, potassium phosphate, sodium chloride, tridecane.


6
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. Iulia  aprilie 8, 2014

  Buna seara. Pana acum un an doi nici eu nu foloseam demachiant pt ochi apoi am folosit un produs de la Nivea cu care m-am inteles foarte bine. Dupa aceea mi-am cumparat unul de la Yves Rocher care nu prea e bun ( nu curata foarte bine) si cautam ceva cu care sa il alternez… Mi se pare interesant cel de la Garnier si pt faptul ca eu pierd minim 3-4 gene la fiecare demachiere la care am purtat rimel, dar deocamndata nu l-am vazut pe la noi. A aparut insa apa micelara deci ma gandesc ca nu mai dureaza mult pana ajunge 🙂 Seara faina !

 2. Mihaela Pojogu  aprilie 8, 2014

  Am folosit de cateva ori un demachiant bifazic dar de la alta firma si momentan nu m-a cucerit, mi se pare dificil, ca experienta si senzatie de folosit, dar voi vedea. xo

 3. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  aprilie 9, 2014

  Acesta este chiar foarte comod, desi nici eu nu sunt amatoare de produse de acest gen! Daca vreodata vei vrea sa mai incerci un demachiant pentru ochi, ti-l recomand pe acesta :)! Pup, Miha

 4. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  aprilie 9, 2014

  Teoretic ar fi trebuit sa apara amandoua produsele in acelasi timp…dar cine stie, poate mai dureaza un pic totusi pana apare si acesta! E foarte bun, Iulia…cred ca iti va placea! Pup

 5. Dee  aprilie 9, 2014

  Gata! L-am adaugat pe lista!
  Sunt o mare fana a produselor Garnier (cu exceptia sampoanelor) asa ca, abia astept sa pun mana pe acest bifazic. 🙂
  Pupici

 6. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  aprilie 9, 2014

  Sa imi spui si mie cum iti place, pup!