Review Dior Diorific Jewel Manicure Duo

Review Dior Diorific Jewel Manicure Duo

Setul de manichiură cu efect tridimensional face parte din colecția limitată pentru sărbătorile de iarnă. Această colecție se numește Golden Winter Holiday 2013 și a fost inspirată de castelul Versailles pe timp de iarnă; ea conține o gamă întreagă de make-up, 4 lacuri de unghii în nuanțe deosebite, și setul pe care vi-l voi prezenta în acest articol.

Lac de unghii de culoare aurie Dior Diorific Jewel Manicure Duo
Perle Dior Diorific Jewel Manicure Duo

Acest set arată foarte prețios, precum bijuteriile, și este format dintr-o sticluță cu lac de unghii de culoare aurie și o a doua sticluță, ce conține micro-perle cristaline. Totul este gândit în cele mai mici detalii, pâlnia aurie din imagine servind la vărsarea perluțelor care nu au fost folosite, înapoi in sticlă. Calitatea produsului nu intră în discuție fiindcă este evidentă, totuși țin să precizez faptul că lacul se aplică foarte ușor și are o acoperire perfectă, se usucă aproape instantaneu și are un finish metalizat. Arată la fel de bine într-un singur strat sau în 2. Nu e necesară aplicarea unui top coat fiindcă luciul sidefat pe care îl oferă, e minunat.

Cum se folosesc perluțele? Foarte simplu: imediat după aplicarea celui de-al doilea strat de lac, se presară micro-perlele și apoi se apasă ușor pe unghie. După vreo 10min, acestea sunt lipite perfect.

Cutia Dior Diorific Jewel Manicure Duo

În concluzie: acest set este impresionant, Dior a avut o idee inedită. Lacul este deosebit de elegant, foarte potrivit perioadei care vine, însă va arăta excelent într-un singur strat, vara, lângă pielea bronzată. Este o culoare ce se poate combina cu alte nuanțe mai închise. Perlele de asemenea se pot folosi cu alte lacuri. Am să încerc foarte curând și am să vă arăt, trebuie doar să mă gândesc la câteva nuanțe închise ce arată bine combinate cu auriu. Sau poate că aveți voi câteva sugestii? M-aș bucura și le aștept cu plăcere!

Setul costă 38,00€ și conține 1 sticlă de lac de 12ml, 1 sticlă de micro-perle cristaline de 20g și o pâlnie.

6
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. Nicoleta  noiembrie 17, 2013

  Arata genial!! Merci pentru articol si pentru inspiratie!;)

 2. Raluca Legian  noiembrie 17, 2013

  Arata totul foarte elegant! Iar ideea cu perlutele mi se pare geniala!

 3. admin  noiembrie 18, 2013

  Multumesc, Silvia!

 4. admin  noiembrie 18, 2013

  Multumesc, Raluca!

 5. mihaela pojogu  noiembrie 18, 2013

  Arata excelent manichiura si setul, o singura data am incercat manichiura caviar, mi-a placut insa nu este ceva ce mi-as face foarte des. Apreciez ca se usuca foarte repede.

 6. admin  noiembrie 18, 2013

  E interesant acest tip de manichiura; asa e, nici eu nu imi voi face foarte des, fiindca e destul de pretentioasa totusi, adica merge la o anumita tinuta, zic eu…insa se potriveste bine acum de sarbatori. Multumesc pentru complimente!