Review Gama Fibralogy de la L’Oréal Elsève

Review Gama Fibralogy de la L’Oréal Elsève

Această gamă m-a interesat și intrigat…cu toate că nu am neapărat nevoie de volum, mă tentează în general produsele care se laudă că pot crea densitate, volum, textură etc.

Sampon din gama Fibralogy de la L'Oréal Elsève

balsam din gama Fibralogy de la L'Oréal Elsève

Am achiziționat din noua gamă Fibralogy, șamponul și balsamul. Mirosul produselor este foarte plăcut, șamponul îmi usucă o idee părul, în schimb, balsamul- care are o textură densă, ca de mască- hidratează excelent și lasă părul moale și lucios. Nu am mai mult volum, firul nu este mai dens…deci, în cazul meu, pot să spun că promisiunile nu s-au îndeplinit. Poate că e nevoie de mai multe spălări, poate că produsele nu reprezintă soluția pentru părul meu care se bucură de volum natural și e destul de des. Cu toate acestea, nu mă deranjează că am cumpărat acest set și sunt curioasă în continuare cum va reacționa podoaba mea capilară (în general, reacția pozitivă sau negativă apare pe la jumătatea flaconului). În momentul de față concluzionez cu faptul că îmi place mai mult balsamul, fiindcă are efecte de hidratare și mă ajută să descâlcesc ușor firele. Șamponul nu mă încântă deoarece îmi usucă vârfurile și creează senzația aceea neplăcută că nu poate fi îndepărtat în totalitate de pe păr la clătire.

Ingrediente sampon din gama Fibralogy de la L'Oréal Elsève        Ingrediente balsam din gama Fibralogy de la L'Oréal Elsève

Cam atât vă pot spune deocamdată despre această gamă. Poate că am să testez și masca/ tratamentul…sunt curioasă ce ar putea aduce în plus. Oricum, prețul este convenabil, ca atare se merită să încercați dacă suferiți din lipsă de volum fiindcă s-ar putea să funcționeze în cazul vostru (șampon: aproximativ 4,00€/ 250ml; balsam: aproximativ 4,00€/ 200ml).

Sampon și balsam din gama Fibralogy de la L'Oréal Elsève

 
Vă tentează aceste produse? Ați folosit deja? Dacă da, ce părere aveți?

6
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. Gânța Anamaria  februarie 24, 2014

  Eu le.am incercat pe cele pentrunparul vopsit si samponul si balsamul și imi plac ♥

 2. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  februarie 24, 2014

  Da, si eu le-am incercat mai de mult pe cele pentru parul vopsit si au fost ok…in opinia mea sunt mai faine decat acestea!

 3. Olivia Boros  februarie 26, 2014

  Si eu le-am folosit foarte mult timp pe cele pentru par vospit si mi-au placut …pana cand m-am apucat de beauty blogging si a trebuit sa testez si altele:). Fibralogy nu cred ca o sa incerc, nu mi se potriveste. Te pup!

 4. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  februarie 26, 2014

  Nici mie nu prea mi se potriveste :))…dar eram curioasa ce face gama asta sau daca face ceva! Pup

 5. Beauty by Coco  martie 6, 2014

  Am testat gama si o ador, chiar daca nu am nevoie de volum, niciodata nu strica sa ai mai multa densitate, in plus ador mirosul, textura, ambalajul ce sa mai… ador produsele din gama, samponul este o incantare iar balsamul un moment de rasfat. Dragoste la prima folosire, asa imi place mie sa spun. 🙂

  Din nou iti spun, fotografiile sunt incantatoare.

 6. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  martie 6, 2014

  Multumesc! Adevarul este ca imi place sa descopar unele cadre simpatice pentru a face fotografiile la produse. Pe mine nu m-au incantat cel doua :(, dar am spus ca nu ma las chiar asa cu una cu doua si mai incerc sa vad ce se intampla pe parcurs