Review: gama Goodbye Damage de la Garnier Fructis

Review: gama Goodbye Damage de la Garnier Fructis

În ultima vreme am testat multe produse pentru păr, fiindcă, după cum am mai spus, sunt în căutarea șamponului&balsamului perfecte pentru părul meu. Din păcate, încă nu le-am găsit. Gama Damage Repair (sau Goodbye Damage) de la Garnier Fructis este concepută pentru a da forță și strălucire părului stresat, deteriorat și uscat.

Șamponul are o textură densă, cremoasă care nu face foarte multă spumă; iar parfumul este plăcut, fructat. Lasă părul moale și hidratat. Prețul este de aproximativ 4,00€/ 250ml.

Sampon Goodbye Damage de la Garnier Fructis

Ingrediente Sampon Goodbye Damage Garnier Fructis


Balsamul este dens ca o mască și are un parfum la fel de plăcut care se menține 2 zile după spălare. Eu l-am aplicat doar pe vârfuri și l-am lăsat să acționeze câteva minute bune. După clătire, părul este foarte hidratat și confortabil iar după uscare lucește, are o ținută frumoasă care durează până a doua zi și un volum excelent. Prețul este de aproximativ 4,00€/ 200ml.

Balsam Goodbye Damage Garnier Fructis

Ingrediente Balsam Goodbye Damage Garnier Fructis


Recomand aceste produse persoanelor care nu au probleme cu pielea capilară, fiindcă sunt reparatoare și confortabile. Eu nu le mai pot folosi, cel puțin o perioadă, deoarece mă mănâncă pielea și fac mătreață.

 

Goodbye Damage de la Garnier Fructis

Voi ați folosit aceste produse? Dacă da, cum vi se par?


12
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

  1. Andreea  martie 27, 2014

    Si eu sunt in cautarea unui sampon si balsam dar e foarte greu sa gasesti ceva pe placul scalpului:))…Eu plimbandu-ma printre rafturi cand am ajuns la raionul destinat ingrijirii capilare mi-a atras atentia cel cu coconut si cocoa butter(sper ca am scris bine:D) si bineinteles mi-am luat si balsamul,,,pana in momentul de fata sunt multumita desi alternez si cu samponul de la Dove Intense Repair.Adevarul e ca tot timpul apare ceva nou si esti tentat!Eu am patit sa fac matreata SI sa ma manance pielea de la samponul Elvive-Intense repair:D..te pup:*:*:*

  2. Cosmeticopedia
    Cosmeticopedia  martie 27, 2014

    Interesant produs folosesti acum…este tot de la Garnier? Dove nu am folosit niciodata pentru par, iar cu produsele L’Oréal nu prea m-am inteles nici eu pana acum. Pup

  3. Ira  martie 27, 2014

    Eu nu am probleme cu scalpul si chiar ma tenteaza de ceva vreme balsamul, dar niciodata nu i-a venit randul, am atatea prin casa…so..poate candva il voi putea incerca 😀

  4. Cosmeticopedia
    Cosmeticopedia  martie 27, 2014

    Da, in cazul in care nu ai pielea scalpului sensibila, cred ca iti va face bine…mie cel mai tare imi place volumul pe care il ofera 😉 si faptul ca parul meu miroase bine si e matasos.

  5. Andreea  martie 27, 2014

    Da este tot de la Garnier este gama aparuta acum recent sau poate am vazut-o eu tocmai acum:))Ai facut un review la unu din aceasta gama (cȘamponul & Balsamul pentru vitalitate cu 5 plante de la Garnier Ultra Doux) doar ca acesta e cu coconut si cocoa butter….cat despre samponul Dove ti-l recomand din inima … te pup!

  6. Cosmeticopedia
    Cosmeticopedia  martie 27, 2014

    Ok, bine de retinut! Mersi, pup

  7. MihaelaT.  martie 28, 2014

    Balsamul este preferatul meu. Cred ca este cel mai bun balsam pe care il pot gasi in supermarket. Samponul nu l-am incercat…si eu am un scalp sensibil si sunt in cautare. Acum folosesc Clear Sensitive Scalp, nu-i stralucit dar cel putin nu fac cojite si nu ma mananca scalpul.

  8. Cosmeticopedia
    Cosmeticopedia  martie 28, 2014

    Aha, deci tu ai combinat un alt sampan cu balsamul acesta…buna idee, nu stiu de ce nu m-am gandit…am sa incerc si eu, mersi pentru pont!

  9. Dee  martie 30, 2014

    Si eu sunt in cautarea produselor perfecte. In special a samponului perfect…
    Cred ca, cu balsamul m-as inteleg bine. 🙂
    Pupici

  10. Cosmeticopedia
    Cosmeticopedia  martie 30, 2014

    Da, e fain balsamul…poate ca am sa il folosesc si eu in continuare insa in combinatie cu un alt sampon 🙂 Pup

  11. mihaela  aprilie 5, 2014

    Chiar daca mi se ingrasa repede parul si trebuie sa spal mai des parul totusi samponul incercat de la Revlon nu a provocat mancarimi, crustele cu care ma confruntam acum ceva timp in urma pana sa ma salveze Selsunblue.
    Probabil nu mi s-ar potrivi samponul, dar balsamul l-as folosi ocazional, aseara am aplicat de la Hofigal niste balsam, a ajuns si pe scalp, parul e ok, mai moale, sa vedem ce zice pielea capului peste cateva zile…
    xo

  12. Cosmeticopedia
    Cosmeticopedia  aprilie 5, 2014

    Si eu am zis ca ma spal cu un sampon care imi face bine si eventual folosesc balsamul doar pe varfuri unde am nevoie de hidratare. Complicat cand ai pielea scalpului sensibila…trebuie sa incerci diverse combinatii! Pup, Miha