Review „Incrusted Treasures” by Essie

Review „Incrusted Treasures” by Essie

Prima mea cunoștință cu ojele texturate s-a întâmplat odată cu achiziționarea colecției „Encrusted Treasures” de la Essie. Nu știam la ce să mă aștept și sincer nu mă interesa nimic, voiam doar să fac în așa fel încât această colecție să fie a mea fiindcă m-au impresionat la maxim nuanțele din sticluțe. Parcă erau 6 bijuterii. Apoi am încercat lacul „Belugaria”pe câteva unghii ca să văd despre ce este vorba și nu mi-a plăcut deloc. Mi se părea ciudată și mă enerva fiindcă nu se întindea ca o ojă normală. Am dat-o rapid jos și mi-am spus că aceasta a fost cea mai proastă achiziție a anului (trecut). Până acum câteva zile nu m-am mai atins de aceste lacuri fiindcă eram dezamăgită și nu știam dacă merită să îmi pierd vremea ca să scriu un articol despre ele. Și când le-am încercat din nou pe fiecare în parte…am rămas cu gura căscată (la modul pozitiv). Prima impresie nu e cea corectă întotdeauna.

Encrusted Treasures Collection Essie        Encrusted Treasures Collection Essie

Această colecție conține 6 lacuri și am să vorbesc despre fiecare în parte:

Belugaria Encrusted Treasures Collection Essie

Belugaria: este o ojă neagră la bază cu particule rotunde mici- care creează finish-ul grunjos- și sclipici sub formă de bucățele hexagonale holografice. Acest lac arată exact ca și caviarul (lăsând la o parte sclipiciul), se curăță ușor de pe unghii, iar pentru o acoperire și un aspect perfecte, este nevoie de 2 straturi.


Lots Of Lux Encrusted Treasures Collection Essie

Lots of Lux: este un lac de culoarea safirului cu sclipici discret auriu, argintiu, pink și verde. Are un finish grunjos și se aplică extrem de ușor având o consistență medie perfectă. Acoperirea este minunată și nu este nevoie de 2 straturi pentru ca oja să arate superb pe unghii. Se curăță foarte ușor.


Peak Of Chic Encrusted Treasures Collection Essie

Peak so Chic: este un lac ce seamănă cu zăpada…serios. Este o bază transparentă plină cu particule albe și holografice ca niște mici dungi. Se aplică destul de dificil și ca să arate bine pe unghii, este nevoie de 2-3 straturi. Eu a trebuit să ajustez cu degetul unele particule ce nu se poziționau bine în exteriorul unghiei. Acest lac îmi place cel mai puțin, norocul meu este că se îndepărtează ușor.


Ignite The Night Encrusted Treasures Collection Essie

Ignite the Night: este o bază transparentă plină cu micro-particule de sclipici argintiu, roz, metalic și de culoarea aramei. Finish-ul este unul grunjos, lacul arată excelent pe unghii, dar se curăță foarte greu. Consistența medie face aplicarea extrem de ușoară și rapidă; 2 straturi ajung pentru ca oja să arate fenomenal.


On A Silver Plate Encrusted Treasures Collection Essie

On a Silver Platter: este o bază aurie plină cu sclipici foarte fin pink și cu particule hexagonale mai mari și mai mici de sclipici holografic în culoarea indigo. Are o consistență mai subțire dar e totuși foarte ușor de aplicat și arată perfect în 2 straturi; se curăță cam greu.


Hors D'Oeuvres Encrusted Treasures Collection Essie

Hors D’Oeuvres: cred că acest lac împreună cu cel descris mai sus vor arăta extraordinar la vară lângă pielea bronzată. Abia aștept să încerc! Oja este o bază auriu deschis cu un sclipici fin argintiu și cu particule hexagonale mai mari și mai mici de sclipici tot de culoare argintie. Ca și consistență este identică cu cea descrisă mai sus și poate fi aplicată în 2 sau 3 straturi. Se curăță destul de greu.


Această colecție este una luxoasă și elegantă, lacurile trebuie văzute în realitate pentru ca nuanțele să poată fi apreciate la adevărata lor valoare. Preferatele mele sunt „Lots of Lux”, „Belugaria” și „Hors D’Oeuvres”. Prețul unei sticluțe este de aproximativ 12,00€/ 15ml.

Encrusted Treasures Collection Essie

 

Voi ați încercat deja vreun lac din această colecție? Ce spuneți de nuanțe și textură?

4
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. lucia_bk  ianuarie 16, 2014

  sunt superbe..toate le-as vrea ! 🙂

 2. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  ianuarie 16, 2014

  :)) sunt foarte faine intr-adevar

 3. Ira  ianuarie 16, 2014

  Mie imi plac Hors D’Oeuvres si Ignite the Night. Mi se par speciale, n-am mai vazut pana acum oje atat de..pretioase, sclipitoare..

 4. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  ianuarie 16, 2014

  „Ignite the Night” arata foarte fain pe unghii, dar am fost cam deprimata cand mi-a luat 10min sa ma curat :))