Review Nivea Q10 plus Ulei pentru fermitate

Review Nivea Q10 plus Ulei pentru fermitate

La fiecare început de sezon cald, îmi place să mă documentez despre produsele destinate corpului care apar în magazine. În general, toată lumea încearcă primăvara și vara să își îngrijească pielea de pe corp mai des și/sau mai temeinic. În fiecare an observ cosmetice cu formule din ce în ce mai interesante și care promit estomparea celulitei, fermitate, netezire, scădere în centimentri etc. Din punctul meu de vedere, o simplă cremă sau un simplu ulei/ ser nu are cum să ofere scădere în centimetri și/ sau fermitate; pentru a le obține cel puțin pe acestea două, e nevoie de sport, alimentație sănătoasă și, eventual, un masaj cu creme/ seruri/ uleiuri specifice. Cu toate acestea, formulele propuse de brandurile cosmetice sunt din ce in ce mai hidratante, fac suprafața pielii mai frumoasă, iar testarea lor îmi face, în general, plăcere.

Azi am să vă povestesc despre Nivea Q10 plus Ulei pentru fermitate: o formulă „îmbogățită cu coenzima Q10 proprie pielii ce îmbunătățește aspectul pielii din interior spre exterior.

Cum actionează
 
Nivea a dezvoltat o formulă puternică cu rezultate vizibile:
– o piele vizibil mai fermă în 2 săptămâni
– hidratează intensiv pielea
– formula de îngrijire conferă o senzație de catifelare a pielii în timpul masajului zonelor afectate, cum ar fi vergeturile.
Se absoarbe rapid în piele și îmbunătățește aspectul pielii. „

Nivea Q10 Plus

Ingrediente Nivea Q10 Plus

Sticla Nivea Q10 Plus

Acest produs are un miros minunat, fin, nu foarte puternic și o formulă de ulei uscat. Intră automat în piele și o lasă netedă, catifelată, hidratată și strălucitoare până la dușul de a 2-a zi. Este un produs foarte confortabil și ușor, nu lasă urme pe haine și nu rămâne deloc la suprafața epidermei. Nu irită pielea- eu am încercat uleiul chiar și după epilat și avut un efect calmant. Îmi place să îl folosesc și pe mâini fiindcă nu le lasă unse, le hidratează și le parfumează. Conține ulei de avocado, este conceput pentru toate tipurile de piele, este testat dermatologic și poate fi folosit pe pielea uscată, dar și imediat după duș, pe pielea umedă. Oferă elasticitate și promite chiar un efect de estompare a vergeturilor. La acest capitol nu am vazut nici un efect, eu am niște vergeturi pe fese care mi-au apărut în adolescență; nu sunt foarte evidente, însă nu se estompează de la nici un fel de produs sau tip de masaj….deci, aici sunt sceptică.

Acest ulei face parte în acest moment din grupa de produse preferate și vi-l recomand cu mare plăcere. Pe lângă calitățile expuse mai sus, are și un recipient comod, este vorba despre un tub din plastic mai moale de care se poate strânge pentru ca produsul să curgă prin orificiul care, în fotografie poate părea destul de larg, însă în realitate este perfect fiindcă ajută excelent la dozare; nu lasă produsul să curgă și nu există riscul de a ne stropi fiindcă nu îl lasă nici să țâșnească incontrolabil. Prețul este de aproximativ 30RON/ 200ml și nu este nevoie de o cantitate mare pentru a acoperi toată suprafață corpului, prin urmare, raportul preț/ calitate/ cantitate este foarte bun, în opinia mea.

 

Ulei pentru fermitate Nivea Q10 Plus

Dacă ați folosit deja acest produs, vă rog să îmi spuneți dacă v-a plăcut; dacă nu l-ați testat încă, v-ar tenta? Voi ce produse folosiți pentru a avea pielea corpului mai frumoasă?


4
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. Andreea(mybeautykiss.ro)  aprilie 6, 2014

  interesant produs…m-ai facut curioasa 🙂

 2. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  aprilie 6, 2014

  Daca il vei incerca, nu cred ca te va dezamagi 😉

 3. mihaela  aprilie 7, 2014

  Daca ofera un plus de fermitate vreau. 🙂 Sport, hidratare, nu se poate fara, nu efecte „adevarate”. xo

 4. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  aprilie 7, 2014

  Asa este, efectele se vad cu adevarat numai daca avem o rutina sanatoasa din toate punctele de vedere 🙂