Review Super Aqua-Serum de la Guerlain

Acest produs a fost creat acum 25 de ani și reinventat anul trecut; merge pe principiul hidratării ca și secret al tinereții.

Ce susține: o piele hidratată și proaspătă, riduri estompate, ten neted și luminos.

Eu pot să spun că acest produs își respectă promisiunile în materie de 100%. Este absolut extraordinar! Îl folosesc de 1 săptămână și deja după 2 zile am început să observ efectele. Pielea e mai întinsă, densă, catifelată, odihnită, luminoasă; ridurile (ale mele nu sunt foarte adânci, am doar câteva riduri de expresie…deci nu știu cum/ dacă acționează la fel de bine asupra ridurilor accentuate) se estompează, sunt aproape inexistente. Este un produs cu o textură între cremă și ser, cu un miros de miere discret și delicios, care hidratează excelent și pe tot parcursul zilei. Întră în piele instantaneu și nu o lasă încarcată, nici nu se simte pe față. Am folosit acest ser singur dar și împreună cu o cremă; pe vreme rece și cu vânt, tenul rămânea hidratat chiar și atunci când nu aplicam crema.

Este un produs ce merită achiziționat, este scump (97,00€/ 30ml), însă dacă vreodată puteți să îl cumpărați, nu ezitați fiindcă nu vă va părea rău.

Pentru mine a fost o surpriză deosebit de plăcută, mai ales că a fost prima dată când am folosit un produs de îngrijire a feței de la acest brand. Am utilizat și utilizez în continuare multe articole de make-up de la Guerlain și mi se par cele mai de calitate din tot ce am folosit până acum. Acest brand este scump, însă pe bună dreptate, deoarece oferă o calitate și un lux indiscutabile.

Voi ați folosit vreun produs Guerlain? Cum vi se pare?

 

Ingrediente: Aqua, Glycerin,Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Cetearyl Isononanoate, Butylene Glycol, Hydrogenated Polyisobutene, Pentilene Glycol, Steareth 21, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Stearalkonium Hectorite, Decyloxazolidinone, Sodium Polyacrylate, Steareth-2, Palmitic Acid, Stearic Acid, Sorbitol, Xanthan Gum, Dimethicone, Propylene Carbonate, Tocopheryl Acetate, Algin, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Alpinia Galanga Leaf Extract, Caprylyl Glycol, Parfum, Polyvinyl Alcohol, Malva Sylvestris (Mallow) Extract, Sodium Hydroxide, Hydrolyzed Soy Flour, Adenosine, Cellulose Gum, Sodium Hyaluronate, Sodium Tocopheryl Phosphate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Linalool, Limonene, Alphaisomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Hibiscus Esculentus Fruit Extract, Coumarin.

0
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE