Salon Avantgarde – pentru adevăratele doamne!

Salon Avantgarde – pentru adevăratele doamne!

Nu știu cum sunteți voi, însă eu am o relație cam ciudată cu părul meu…un fel de love-hate relationship.

Mulți ani l-am avut foarte scurt fiindcă nu voiam să îl vopsesc și fiindcă nu am talent și răbdare ca să îl aranjez…în plus, îmi place stilul punk și cred că mi se potrivește. De ceva vreme însă, am hotărât să îl las să crească deoarece am nevoie de mai multă feminitate când mă uit în oglindă și aceasta mi se pare o modalitate excelentă de a ascunde unele riduri (de exemplu cele de pe frunte).

Indiferent de lungime, trebuie să mă ocup de cosița mea ca să fiu cât de cât mulțumită de felul cum arată…când părul era foarte scurt, trebuia să îl spăl zilnic fiindcă după ce mă trezeam dimineața, arătam ca după o sesiune de stat cu degetele în priză. Acum când e lung, îl spăl destul de des ca să aibe ținută…ceea ce e nu e comod și de multe ori stă ca o mătură, ca atare trebuie să îmi pun mintea la contribuție pentru a face o simplă împletitură sau o coadă de cal să arate rezonabil.

Având aceste dileme și nemulțumiri, sunt foarte pretențioasă când aleg un coafor și consider că un hairstyler cu adevărat bun este acela care face haircut-ul să arate bine nu doar în momentul creației sau după o săptămână ci și după 6 luni.

În afară de talentul și viziunea propriu-zise, persoana care pune mâna la mine în păr trebuie să transmită energie pozitivă, eu personal am nevoie de acest lucru.

Mai există apoi problema aspectului salonului- care trebuie să fie impecabil, calitatea produselor, atmosfera- care să fie relaxantă, deloc aglomerată și să nu fiu pusă să aștept.

Am avut experiențe infernale în care am pierdut ore, am fost preluată de 3-4 persoane, nu am avut unde să iau loc…groaznic; am observat că la noi e cumva o modă…cu cât hairstylerul e mai cunoscut, cu atât manierele sale lasă de dorit.

În fine, după diverse episoade, am găsit acum câțiva ani locul perfect pentru mine, iar dacă sunteți din Arad sau împrejurimi, vă recomand cu drag acest salon; puteți merge aici cu toată încrederea.

Sala de aşteptare a salonului Avantgarde de la Arad

Lumânări decorative

Interiorul salonului Avantgarde de la Arad

Cască profesională pentru coafor

Floare decorativă


Produsele Sebastian Professional

Scaun profesional pentru coafor


Scaune profesionale de coafor

Cafeaua oferită la salonul Avantgarde din Arad

Se numește „Avantgarde” și, în opinia mea, este cel mai profesional salon de coafură din câte am experimentat, și aici îl compar inclusiv cu cele care se consideră fancy aici în Bruxelles sau chiar la Paris.

Respectul pentru client este mereu pe primul plan, de 5 ani de când îl frecventez nu a trebuit să aștept niciodată mai mult de maxim 5 minute pentru a fi preluată…organizarea este atât de minuțioasă aici, încât totul merge strună.

Nu s-a întâmplat vreodată să văd localul aglomerat, și am mers în toate perioadele posibile. Apoi, atmosfera este întotdeauna amuzantă și relaxantă, nimeni nu e nervos sau stresat.

Produsele folosite sunt numai profesionale și de cea mai înaltă calitate…știu bine, fiindcă de aici îmi și achiziționez ceea ce îmi place sau doresc să încerc.

Niciodată nu am simțit că sfaturile pe care le primesc au în spate vreun interes cum ar fi: să aleg pentru părul meu procedurile cele mai costisitoare (cunosc abordarea, și nu o suport, ca atare nici nu o tolerez…dacă sunteți la fel ca mine, aici e locul pentru voi); apoi, pentru mine este esențial ca părul să aibe ținută și să arate îngrijit cât mai mult timp după tunsoarea propriu-zisă fiindcă nu îmi place și nici nu știu să îl aranjez…doar la acest salon am bifat acest punct.

Hair stylerii de la Avantgarde, pe langă faptul că sunt extrem de talentați, sunt foarte informați și mereu la curent cu noutățile din domeniu iar eu am simțit că ceea ce oferă, sunt efectiv în folosul meu. În plus locația este stylish și absolut impecabilă, curățenia și ordinea sunt evidente de când pui piciorul în salon.

Prin urmare, dacă sunteți în zonă și aveți nevoie ca cineva de încredere să aibă grijă de podoaba voastră capilară, mai ales acum în preajma sărbătorilor, vă recomand acest salon.

Ca și locație se află pe strada Ioan Sava nr. 1 (centru) în Arad iar numărul la care puteți obține informații sau face programări, este: 0723 651 952.

 
Aș vrea tare mult să aflu de la voi care sunt detaliile esențiale pe care trebuie să le îndeplinească un salon de coafură pentru ca voi să îl frecventați?

2
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. Ilda  decembrie 22, 2014

  Am cu podoaba mea capilara o relatie similara cu cea descrisa de tine. Chiar m-am regasit in multe dintre gandurile tale si am zambit citind. Si eu simt nevoia de a fi in preajma unei persoane pozitive (si cand vine vorba despre acest aspect). Nu-mi plac cei abatuti (si nu pentru ca ar avea o suparare, Doamne fere – i se poate
  intampla oricui, ma refer la cei care au o mina posomarata/ sobra indiferent de cum le merge si cum se simt)…

  Conditii esentiale: curatenie, atmosfera destinsa, punctualitate (respectarea programarii) si, desigur, nu in ultimul rand, profesionalism (si prin acest cuvant am sintetizat multe).

  Imi place ceea ce vad la Avantgarde!

  Pupici, cu drag, Georgia!
  Draga mea, iti doresc sarbatori frumoase, cu bucurie multa, cu suflet linistit si cu echilibru in toate! 🙂

  Ilda
  Lavender Thoughts

 2. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  decembrie 31, 2014

  Draga Ilda…ma bucur ca ne-am pus de acord :)! Iti multumesc pentru vizita si te pup cu drag!