Șamponul & Balsamul pentru vitalitate cu 5 plante de la Garnier Ultra Doux

Șamponul & Balsamul pentru vitalitate cu 5 plante de la Garnier Ultra Doux

De când am lăsat părul să crească, am observat că pielea scalpului meu este din ce în ce mai sensibilă. În plus, am și un fir dificil fiindcă la rădăcină are tendințe de îngrășare, iar spre vârfuri este uscat. De multe ori am încercat produse care păreau că mi se potrivesc, dar după câteva utilizări am făcut mătreață sau am rămas cu părul foarte uscat. Periodic trebuie să folosesc șamponul Head&Shoulders împreună cu o mască profesională de hidratare…se pare că este singura rețetă care mă scapă de ravagiile șampoanelor și balsamelor testate.

În general îmi plac produsele pentru păr de la Garnier Ultra Doux deoarece nu conțin silicon, parabeni și au un efect cât de cât pozitiv, cel puțin pentru o perioadă; de aceea am fost curioasă ce face această gamă pentru vitalitate care conține 5 plante.

Eu am achiziționat șamponul și balsamul care sunt concepute pentru un păr normal și sensibil.

Șamponul pentru vitalitate cu 5 plante de la Garnier Ultra Doux

Consistența șamponului este medie, face multa spumă și nu este necesară folosirea unei cantități mari pentru o bună acoperire; are un miros ușor și plăcut de plante și oferă o senzație răcoritoare.

Ingredientele din șamponului pentru vitalitate cu 5 plante de la Garnier Ultra Doux


Balsamul pentru vitalitate cu 5 plante de la Garnier Ultra Doux

Balsamul are o consistență normală și un miros o idee mai aromat decât al șamponului; eu l-am lăsat să acționeze vreo 2-3 minute. După această perioadă am simțit firele moi și au fost ușor de descâlcit.

Ingredientele din balsamul pentru vitalitate cu 5 plante de la Garnier Ultra Doux


 
După uscare, părul meu nu a strălucit extraordinar, însă l-am simțit confortabil și timp de 2 zile a avut o ținută atrăgătoare. După 3 zile a fost foarte uns la rădăcină, acesta este deci un punct în minus, dar per total pot să spun că îmi place și oferă părului meu strictul necesar. Cred că această gamă reprezintă soluția ideală pentru persoanele cu părul fără mari probleme. Prețul produselor este de aproximativ 3,00€ iar șamponul are o cantitate de 250ml, pe când balsamul este la 200ml.

 
Ați folosit deja această gamă? Voi ce produse pentru păr folosiți/ îmi recomandați?

5
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. Gânța Anamaria  martie 11, 2014

  Si eu vreau sa le incerc♥

 2. Gânța Anamaria  martie 11, 2014

  Eu nu stiu ce sa mai folosesc sa scap de mătreață:(

 3. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  martie 11, 2014

  Serios? Nici cu Head&Shoulders nu scapi? Nasol…poate ar trebui sa mergi la un medic dermatolog!

 4. Olivia Boros  martie 11, 2014

  Ieri cascam si eu ochii prin Real si chiar m-am uitat la ele. Vad ca parul tau se comporta exact ca al meu, gras la radacina, uscat la varfuri. De ceva timp am scalpul iritat, matreata cateodata da, cateodata nu…stii cu ce imi merge mie acum bine si sunt super incantata? Cu samponul de ghimbir de la Body Shop. Am stat mult timp sa ma gandesc daca sa iau tot din farmacie sau sa-l iau pe asta. Si se pare ca am facut alegerea buna, e mult mai eficient decat toate cele din farmacie. Ma spalam si a doua zi deja imi venea sa ma scarpin de numa’, dupa 2-3 zile deja nu mai rezistam. De cand il folosesc pe cel de la Body Shop nu mai am nimic! N-as fi crezut.

 5. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  martie 12, 2014

  Trebuie musai sa il incerc si eu…nu am folosit inca nimic de la The Body Shop; mie imi facea bine si un sampon de la Farmec, cel cu sebum control! Mersi pentru sugestie!