Săpun natural cu miere și citronella – Six Earthy by skinOsphere

Săpun natural cu miere și citronella – Six Earthy by skinOsphere

Despre skinOsphere am citit întâmplător pe Facebook; după o scurtă investigație, am aflat că în spatele acestui nume cu rezonanță, se află o foarte mică echipă de oameni creativi și iubitori de organic. Produsele concepute de ei sunt handmade în totalitate…până și ambalajele sunt făcute de ei. Eu am ales pentru testare un săpun ușor exfoliant cu miere și citronella.

Iată ce susține acest produs:
Săpun natural cu miere și citronella – Six Earthy: Un săpun care le are pe toate!
Pe fondul de parfum earthy-lemnos al rădăcinii de ghimbir, combinat cu mirosul dulce de miere și citronella, jumătate delicat și hidratant – jumătate ușor abraziv datorită fulgilor fini de ovăz, sapunul acesta vine să mulțumească și cele mai simandicoase gusturi sau tipuri de ten.

Iată și impresiile mele:
În primul rând, îmi place forma acestui săpun, fiindcă nu e chiar perfectă; apoi mirosul de citronella este foarte plăcut și îmi umple baia cu parfum. Este un produs blând și hidratant, particulele din compoziție exfoliază delicat pielea și o lasă moale și catifelată. Face o spumă fină și curăță excelent. Este un săpun ce poate fi folosit pe față dar și pe corp fiindcă nu usucă deloc; eu îl folosesc și la dușul copilului…pe el l-am spălat chiar și pe păr cu acest produs. Rezultatele au fost excelente: piele catifelată și păr lucios care miroase a proaspăt și curat. În opinia mea, este un produs „all in one” pe care vi-l recomand și vouă cu drag; prețul lui este de 10RON / 100-120gr. Dacă doriți mai multe informații despre skinOsphere, îi găsiți pe Facebook sau pe Breslo de unde puteți cumpăra cu încredere tot ce doriți. Eu abia aștept să mai testez balsamul pentru cuticule și cele pentru buze.

Six Earthy de la skinOsphere

Săpun natural Six Earthy by skinOsphere

Săpun Six Earthy by skinOsphere

Ingredientele Six Earthy by skinOsphere

Ce părere aveți despre săpunurile handmade? V-ar tenta produsele skinOsphere?

 

Ingrediente: uleiuri saponificate de palmier, cocos, masline și ricin, miere, uleiuri esențiale de ghimbir și citronella, ulei aromatic de miere, ovăz.


4
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. mihaela pojogu  iunie 4, 2014

  Cum sunt adepta sapunurilor handmade, ma tenteaza mult acest sapun, vad ca face spuma la fel cum am observat la sapunurile incercate de mine. Eu prefer sa nu le folosesc pentru fata, doar pentru maini si corp.
  pupici

 2. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  iunie 4, 2014

  E foarte fain, nici eu nu obisnuiesc sa folosesc sapun pe fata, insa acesta mi-a placut, fiind usor exfoliant! Pup, Miha!

 3. Special Koko  iunie 6, 2014

  Si mie imi plac cele abrazive, sunt super pentru exfoliere 😀

 4. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  iunie 6, 2014

  Asa este, Koko! Multumesc pentru vizita!