Serul Gold Eyetech Eye Sculp din Gama Abeille Royale de la Guerlain

Serul Gold Eyetech Eye Sculp din Gama Abeille Royale de la Guerlain

Abia am așteptat să pun mâna pe acest produs, unul dintre motive fiind experiența mea mai mult decât pozitivă cu crema pentru față din aceeași gamă: Abeille Royale Day Cream for Normal to Combination Skin.

 
Serul Gold Eyetech Eye Sculp din Gama Abeille Royale de la Guerlain arată ca o bijuterie extraterestră, serios.

Serul Gold Eyetech Eye Sculp din Gama Abeille Royale de la Guerlain

Aplicatorul serului Gold Eyetech Eye Sculp din Gama Abeille Royale de la Guerlain

Picătură pe degetul arătător - Gold Eyetech Eye Sculp din Gama Abeille Royale - Guerlain

Ingrediente - Gold Eyetech Eye Sculp din Gama Abeille Royale de la Guerlain

Aplicatorul cu amprentă gofrată al serului Gold Eyetech Eye Sculp din Gama Abeille Royale de la Guerlain

Aplicator ergonomic de 22 de karate - Gold Eyetech Eye Sculpt de la Guerlain

 
În primul rând, aplicatorul este suflat cu aur de 22 de karate, apoi forma este cu adevărat inedită; în plus, este impresionant faptul că acest aplicator este mereu foarte rece iar greutatea remarcabilă îl face ergonomic și extrem de confortabil de utilizat.

După aplicarea cremei, se plasează arătătorul pe amprenta gofrată și se începe masarea zonei din jurul ochilor.

Guerlain recomandă ca produsul să fie folosit numai împreună cu mișcările de masaj propuse de ei, totuși eu practic tehnica proprie pe care o puteți vedea in gif-ul de mai jos.

Animație utilizare Gold Eyetech Eye Sculp din Gama Abeille Royale de la Guerlain

 
Întâi pun o picătură pe inelar și tapotez produsul în zona din jurul ochilor.

După câteva secunde folosesc aplicatorul și exercit o ușoară presiune în cele patru puncte strategice: interiorul și exteriorul ochiului, mijlocul sprâncenei și zonă paralelă de sub ochi.

Masajul ajută la drenaj, la dezumflarea pungilor de sub ochi, la atenuarea cearcanelor, estomparea ridurilor și relaxarea acestei zone sensibile.

 
Rezultatele sunt vizibile încă de la prima utilizare, pielea este mai fermă, mai densă, mai netedă și împrospătată, iar efectul de ‘wide-open eye’ cu care se laudă Guerlain vizavi de acest produs, este real.

Textura produsului este o combinație între ser și gel, iar parfumul este unul foarte discret de lăptișor de matcă ce dispare imediat după aplicare; este o textură foarte ușoară însă hidratantă, nu lasă urme lipicioase sau unsuroase, se absoarbe foarte rapid și produce un efect răcoritor ce durează câteva secunde.

 
Concluzie

Îmi place mult Serul Gold Eyetech Eye Sculp din Gama Abeille Royale de la Guerlain deoarece este un produs foarte complex și eficient.

Totuși sunt puțin dezamăgită, deoarece nu funcționează deloc ca și bază de machiaj. Din păcate, se strânge inestetic și enervant în jurul ochilor, iar acest lucru se întamplă de fiecare dată și indiferent de timpul pe care îl las să treacă între aplicarea serului și al machiajului.

Ca atare prefer să îl folosesc în zilele când nu sunt machiată sau seara.

Îl recomand persoanelor cu ten normal și mixt. În opinia mea, nu cred că ar funcționa pentru ten uscat.

Acționează excelent la nivel de riduri fine, de refacere a densității pielii și reduce umflăturile de sub ochi.

Totusi, nu știu cum ar acționa asupra ridurilor adânci fiindcă docamdată nu mă confrunt cu această problemă; de asemenea, efectul asupra cearcănelor este unul foarte redus.

Prețul este de 101,50€/ 15ml.

 
Ce impresie v-a făcut acest ser?

Voi ce produse pentru zona ochilor recomandați?

6
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. Ana Maria Tatucu  februarie 8, 2016

  Draga mea, chiar ma bucur ca ai scris despre acest produs. Eu l-am tot analizat si desi m-a tentat extrem de mult, nu l-am cumparat. Mi s-a parut ca totusi pretul mare este mai degraba bazat pe costul ambalajului decat pe formula in sine, pe crema care se gaseste in acel flacon. Avand pielea foarte sensibila in jurul ochilor, nu prea m-as incumeta sa folosesc acel capat, desi pare ceva parca luat dintr-un ritual magic. Acum apare ceva similar si pentru buze, cam acelasi pret, produsele sunt evident dintr-o serie inovativa Guerlain, insa mai degraba as lua o crema simpla de ochi din gama Abeille Royale sau Orchidee Imperiale, aceasta din urma imi place mai mult.

 2. Cristina Cocoreanu  februarie 8, 2016

  E o mica bijuterie acest ser. Mi-a placut gif-ul cu tehnica ta de aplicare.

 3. admin  februarie 9, 2016

  Si eu am pielea sensibila in jurul ochilor, insa aplicatorul ajuta foarte bine la masarea zonei insa fara sa agreseze; e super confortabila senzatia si masajul combinat cu crema ajuta foarte mult la drenare, prin urmare zona ochilor e vizibil imbunatatita. Orchidee Impreiale imi place si mie, cred ca ar fi o buna varianta crema de ochi din gama aceasta! Merci de vizita, Ani!

 4. admin  februarie 9, 2016

  Merci pentru compliment, Cristina!

 5. mihaela pojogu  februarie 20, 2016

  Arata mai mult a bijuterie cu un pret pe masura dar nu si pe bugetul meu. Pentru cearcane uleiul de migdale e ceea ce folosesc in plus pentru zona ochilor in afara de crema de fata.
  De mare ajutor gif-ul, masajul meu facial e unul circular, delicat si continuu, nu doar prin presare, treaba asta prin presare o efectuam pentru sinusuri in perioada cand am nasul infundat. Am mai invatat ceva de la tine. 🙂
  pupicei

 6. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  martie 1, 2016

  Merci pentru aprecieri, Miha! Imbratisari!