Șevalet cu rol de cuier

Șevalet cu rol de cuier

Nu știu cum sunteți voi, însă eu strâng mereu diverse chestii pe care le las în holul de la intrare: facturi, reviste, liste, bilețele, chei, poșete etc etc. De aceea am nevoie ca acest spațiu să fie dotat cu multe accesorii în care să pot depozita nimicurile în așa fel, încât să existe totuși o ordine. În plus, îmi place să colecționez, pe lângă reviste, diferite coșulețe și cutii. O altă problemă pe care o am, mai ales când vine anotimpul călduros, este că schimb destul de des poșetele, am vreo 3-4 care sunt mereu prezente în hol. Nu agreez deloc să le văd aruncate peste tot, ca atare am încercat să transform o tăbliță (ce i-a aparținut fiului meu și pe care el nu o mai folosește) într-un soi de cuier pentru genți și pălării, suport de chei&pixuri și tablou unde scriu listele de cumpărături sau lipesc diverse chestii care mă inspiră sau pe care mi le doresc. Pe lângă faptul că este foarte util, mi se pare că dă o notă simpatică și colorată holului, îmi stă la dispozitie atunci când am nevoie să notez repede ceva, cheile mele nu se mai rătăcesc, ziarele și cataloagele pe care le iau de la poștă pot să aștepte aici până am timp ca să le răsfoiesc; în plus, ați văzut că în partea de jos am depozitat o parte din colecția mea de reviste și un coșuleț cu accesorii de-ale juniorului, care este un mare ciclist :). Șevaletul este în totalitate din lemn, îl găsiți la Ikea și costă 79.00 RON.

 
Cum vi se pare? Voi aveți obiceiul de a da un cu totul alt sens anumitor obiecte de mobilier?

 

Șevalet cu genți și pălării

Șevalet cu accesorii


Șevalet cu genți

Șevalet cu coșuleț cu accesorii


Șevalet cuier

Șevalet cu facturi, reviste, liste, bilețele, chei, poșete

16
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. Gânța Anamaria  mai 12, 2014

  Ce frumos arata♥

 2. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  mai 12, 2014

  Multumesc, Anamaria! Pup

 3. Cristina Barbieru  mai 13, 2014

  Uite, mie nu mi-a dat prin cap . Arata foarte bine, esti super organizata .Pupici ! :*

 4. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  mai 13, 2014

  Multumesc, Cristina!

 5. Bianca Cosmeticlover  mai 13, 2014

  Super idee…arata si frumos, e si ieftin si foarte original! o fata de culoare si design interesant!

 6. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  mai 13, 2014

  Ma bucur ca iti place, Bianca! Te pup

 7. Olivia Boros  mai 13, 2014

  Interesanta ideea ta! Ce multe lucruri se pot pune pe un sevalet, eu nu m-as fi gandit sa asez ceva pe el. Am vrut sa comentez ieri, dar mi s-a blocat laptopul as usual. Te pup!

 8. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  mai 14, 2014

  Multumesc de comentariu, Oli! Te pup

 9. Camelia Andrasescu  mai 14, 2014

  Foarte frumoasa ideea ta. E altfel decat ceea ce am mai vazut pana acum si te felicit pentru idee. Si eu adun in hol tot felul de lucruri, inclusiv multe genti colorate vara, asa cum spui si tu! Pupicei.

 10. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  mai 14, 2014

  Multumesc tare mult, Camelia! Te pup

 11. Mihaela  mai 15, 2014

  Georgia, o tablie pe care sa scriu meniul, mesaje intre soti, sa stii ca ne-am gandit si noi. Pana cand terminam cu renovatul poate vom gasi si in Galati un sevalet, caci Ikea nu este. Imi place mult mai mult asa. Le-ai aranjat foarte bine si cu folos. Eu gentile nu-mi place sa le las pe hol, in afara de cea de zi cu zi, care e mai uzata, avem bucataria imediat alaturi si vaporii, mirosul de mancare… nu vreau sa aiba de a face una cu alta. Ne-am propus sa facem un dulap subtire si inalt pana in tavan in care sa punem umbrelele, jachetele de serviciu, incaltamintea din acea zi, cand vin musafirii.
  Pupici!

 12. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  mai 15, 2014

  Da, corect, un dulapior e foarte util…si noi avem un soi de debara unde tinem haine si o parte din pantofi. Multumesc, Miha pentru compliment si ma bucur ca iti place, pup!

 13. Gabriella D. Gabriella  mai 20, 2014

  Super arata 🙂

 14. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  mai 20, 2014

  Ma bucur ca iti place!

 15. Dara  mai 21, 2014

  Foarte tare ideea ta! 🙂
  Eu am un dulapior si arunc pe el toate alea. 🙂

 16. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  mai 21, 2014

  Multumesc, ma bucur ca iti place, Dara! Merci de vizita!