Starurile frumuseții sunteți voi!

ALBASTRU SAU VIOLET

 

Albastrul stă bine oricui ! Blondelor le oferă un look disco, pentru brunete crează un frumos contrast cald-rece, iar roşcatelor le ofera un aer ultra chic.

 

[CU3ER slider=’37’]

Dacă aveți ochii deschişi la culoare, folosiți o nuanța de mov vie şi strălucitoare; pentru ochii închişi la culoare, o nuanța de bordo creează o privire magnetică.

 

[CU3ER slider=’38’]

ARGINTIU SAU AURIU

 

Fardul de ochi argintiu albăstrui se potriveşte bine ochilor verzi şi albaştri. Ochii căprui şi negri sunt mai bine puşi în valoare dacă se foloseşte împreună fard gri şi un dermatograf negru.

 

[CU3ER slider=’47’]

 

Nuanța caldă de auriu este perfectă pentru ochii albaştri sau verzi, pe care îi încălzeşte. Dacă aveți ochii închişi la culoare, folosiți o nuanță mai rece de auriu sau folosiți mai degrabă un dermatograf auriu în loc să aplicați fard auriu pe toată pleoapa.

 

[CU3ER slider=’49’]

 

ROŞUL ȊNCHIS SAU ROŞUL CLASIC

 

Roşul foarte închis şi strălucitor este perfect pentru buzele pline. Dacă aveți buzele subțiri, evitați rujurile cu nuanțe de roşu închis sau combinați rujul închis cu un ruj mai deschis în mijlocul buzei inferioare pentru a crea un efect de ‘bombare’.

 

[CU3ER slider=’46’]

 

Roşul este ultra glamour şi chic; vine bine atât brunetelor cât şi blondelor. Singura observație este că machiajul trebuie să fie impecabil şi de durată.

 

[CU3ER slider=’45’]