Super Aqua Serum by Guerlain

Super Aqua Serum by Guerlain

Guerlain este brandul meu preferat când vine vorba despre produse cosmetice și în special când vine vorba despre produse de îngrijire a tenului.

Din experiența mea personală de până acum, pot spune că serurile și cremele acestui brand chiar funcționeaza, este vizibil de la început efectul extraordinar pe care îl au asupra epidermei.

Serul pe care vi-l prezint azi, face parte din gama Super Aqua, are o vechime de 25 de ani și a venit în 2012 cu o formulă îmbunătățită; produsul merge pe principiul hidratării ca și secret al tinereții.

Ce susține Super Aqua Serum: o piele hidratată și proaspătă, riduri estompate, ten neted și luminos.

 
Serul Super Aqua Serum de la Guerlain

Ser Super Aqua Serum - Guerlain

Ser Super Aqua Serum cu efect de iluminare de la Guerlain

Pompită Super Aqua Serum - Guerlain

Ingrediente ser Super Aqua Serum cu efect de iluminare

 
Eu îl folosesc în timpul zilei atunci când nu este foarte cald afară (împreună cu CC Cream Complete Correction SPF 50 by Chanel) sau seara în locul cremei de noapte.

Este un produs cu o textură de loțiune, totuși consistent.

Efectele asupra pielii sunt vizibile cam de la a 2-a utilizare, acționează ca un tratament…e absolut fantastic ce poate face.

Tenul este hidratat, ridurile de expresie mult estompate, epiderma este luminoasă, odihnită, netedă, tonifiată, împrospătată, suplă, densă.

Serul este ca un boost de frumusețe, efectiv întinerește pielea.

Am 36 de ani si pentru tenul meu mixt, e ideal; este atât de eficient, încât nici nu am nevoie (deocamdată) să îl folosesc zilnic.

Nu am riduri profunde, doar riduri fine de expresie ce devin vizibile sub ochi atunci când râd, iar acest produs chiar le netezește.

Serul Super Aqua are un miros de miere discret și delicios, intră în piele instantaneu și nu o lasă încărcată, nici nu se simte pe față.

Se prezintă într-un recipient din sticlă cu pompiță și este spornic…eu am nevoie de 4 picaturi pentru zona feței, gâtului și decolteului.

Este un produs ce merită achiziționat, costă aproximativ 97,00€/ 30ml; dacă vreodată veți putea să îl cumpărați, nu ezitați fiindcă nu vă va părea rău.

 
Care este serul vostru preferat?

4
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. Ana Maria Tatucu  iunie 22, 2015

  Eu prefer produsele din gama Abeille Royale :), dar si acest ser este foarte special, mie insa nu prea mi-e suficient, am avut ceva travel size-uri din gama aceasta si hidrateaza bine, insa eu avand ten uscat simt nevoia de ceva mai mult.

 2. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  iunie 22, 2015

  Da, e chestiune de tip de ten fiindca pentru mine Abeille Royale este too much! Multumesc pentru comentariu, Ani!

 3. Mihaela P  iunie 24, 2015

  Un ser pe plac, adevarat ca nu am incercat prea multe, a fost cel de la Sophyto, in locul lor apelez la cate o masca hidratanta cu miere.
  pupici

 4. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  iunie 24, 2015

  Masca hidratanta cu miere este faina, ai dreptate! N-am incercat inca Sophyto, dar am auzit doar chestii interesante despre acest brand! Pup, Miha!