Take The Day Off de la Clinique

Take The Day Off de la Clinique

Nu am fost niciodată fan al acestui tip de produs demachiant, cel mai probabil din cauza texturii.

Totuşi, legat de Take The Day Off de la Clinique , am auzit doar păreri foarte pozitive, ca atare am decis să îl încerc.

În primul rând, îmi place ambalajul; deşi produsul are un borcan din plastic, acesta are forma şi mărimea ideale pentru a putea fi manevrat cu uşurinţă.

Take The Day Off de la Clinique, demachiant şi produs de curăţare

Textura solidă Take The Day Off de la Clinique

Descrierea cremei Take The Day Off de la Clinique

Ingredientele produsului cosmetic Take The Day Off de la Clinique

Clinique Take The Day Off seamănă la prima vedere cu uleiul de cocos; este un produs solid care, în momentul când ajunge în contact cu căldura palmelor, se transformă în ulei, însă fără a se scurge neplăcut peste tot.

Nu are parfum, ceea ce mă încântă peste măsură.

Este în acelaşi timp demachiant şi produs de curăţare.

Eu am nevoie de dimensiunea unei mici nuci pentru suprafaţa gâtului şi feţei. Topesc produsul între palme şi apoi îl masez delicat peste tot, timp de câteva secunde.

Dizolvă cu rapiditate toate tipurile de machiaj şi este foarte blând cu pielea; nu irită şi pot liniştită să deschid ochii în timpul procesului de demachiere fiindcă nu mă ustură de loc.

Lasă pielea catifelată, se îndepărtează foarte rapid doar cu apă fără să lase reziduuri sau peliculă unsuroasă (totuşi, eu prefer să folosesc balsamul împreună cu o pânză pentru curăţare); ulterior nu e nevoie de folosirea unei ape micelare sau a unei spume pentru faţă.

Pe lângă demachiere, folosesc produsul şi atunci când îmi fac masajul facial. Este o plăcere să las mâinile să alunece pe faţă şi gât fiindcă balsamul oferă o senzaţie super confortabilă.

Clinique Take The Day Off nu conţine: parfum, uleiuri minerale, uleiuri esenţiale, este testat oftalmologic şi împotriva alergiilor.

În opinia mea, este un produs ce se pretează oricărui tip de ten, de la cele mai sensibile şi până la cele cu probleme de acnee.

Este foarte spornic şi durează o grămadă de luni, ca atare merită achiziţionat.

Preţul este REDUS DE LA 179,00RON LA 160,50RON / 125ml.

Voi aţi încercat acest produs? Dacă da, ce părere aveţi despre el?

3
Cosmeticopedia

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

 1. coco  ianuarie 26, 2016

  super cremele lor!

 2. mihaela pojogu  februarie 20, 2016

  E interesant, cred ca la Ilda am citit despre un produs asemanator care se aplica cu mana sau cu o discheta umezita. Eu nu am folosit nici uleiul de cocos in demachiere si nu prea ma incanta demachiantul bifazic datorita partii uleioase. Cu toate ca un masaj cu uleiuri fac si e ok pentru piticii mei. 🙂

 3. Cosmeticopedia
  Cosmeticopedia  martie 1, 2016

  Nici eu nu sunt fan bifazic, cel mai tare imi place apa micelara! Pup, Miha