Tendințele în cosmetice – toamnă-iarnă 2013

 1. Superprimer, Clinique (28,00€)

 2. Superprimer de la Clinique

  Această bază de make-up metamorfozează textura tenului în „2 timp şi 3 mişcări”: ridurile sunt estompate, pielea feței este netezită, iar aplicarea fondului de ten este facilitată la maxim. Există în 4 variante: translucidă, roz- pentru a însufleți tenurile terne, galbenă- pentru a corecta cuperoza, oranj- pentru a camufla petele.


 3. Dream Tone 1,2,3, Lancôme (95,00€)

 4. Dream Tone 1,2,3 de la Lancôme

  După un studiu făcut pe tenul a 10.000 de femei din 19 țări, Lancôme a stabilit 3 profiluri pigmentare diferite. Acest produs cu o textură „silky fresh” oferă promisiunea unui ten uniform, fără pete pigmentare şi luminos indiferent de tipul de ten şi de carnație.


 5. Advanced Night Repair II, Estee Lauder (78,00€)

 6. Advanced Night Repair II de la Estée Lauder

  Cel mai de succes ser de pe planetă face un UPGRADE: pe lângă acidul hialuronic, antioxidanții şi enzimele reparatoare la nivel de ADN-ingredientele care l-au făcut renumit-, noua formulă integrează un complex ce optimizează autofagia celulară- capacitatea pielii de a recicla ( în timpul nopții) proteinele deteriorate şi de a fabrica unele noi, mai funcționale. Acest produs promite o optimizare a pielii chiar dacă dormim puțin sau prost.


 7. Sérum-en-Crème Forever Youth Liberator, Yves Saint Laurent (165,00€)

 8. Sérum-en-Crème Forever Youth Liberator de la Yves Saint Laurent

  Această ser-cremă formează un adevărat pansament cutanat cu propagare constantă de active. Formula mizează pe glicani pentru a decoda comunicarea celulară, care este secretul tinereții; aceştia accelerează de asemenea şi cicatrizarea pielii. Ȋn acest produs, concentrația de glicani este multiplicată cu 3!


 9. Supremÿa Yeux La Nuit, Le Grand Soin Anti-Age, Sisley (190,00€)

 10. Supremÿa Yeux La Nuit, Le Grand Soin Anti-Age de la Sisley

  Formula este bogată în activi cu efect drenant, detoxifiant şi care întind pielea pleoapelor. Ingredientul „star” este fitocomplexul LC12 care dublează durata vieții celulelor. Produsul are o textură proaspătă, efect decongestionant, redând o nouă imagine zonei ultra-sensibile din jurul ochilor.


 11. YsthéAl, Avène (27,00€) – din luna Noiembrie

 12. YsthéAl de la Avène

  Laboratoarele Avène oferă o nouă formulă antiîmbătrânire bazată pe oleanoidul de glicilglicină (un amplificator al retinaldehidei). Au fost efectuate 30 de studii pe 1100 femei iar rezultatele au ieşit foarte bune la capitolul elasticitate cutanată chiar şi pentru tenurile foarte sensibile.


 13. Super Corrective Eye Cream Bio-Performance, Shiseido (67,00€)

 14. Super Corrective Eye Cream Bio-Performance de la Shiseido

  Această formulă integrează acidul hialuronic bio-acetilat care intră în osmoză cu pielea reumplând ridurile şi împrospătând privirea.


 15. Dramatically Different Moisturizing Lotion+, Clinique (27,50€)

 16. Dramatically Different Moisturizing Lotion+ de la Clinique

  Acesta este un alt UPGRADE! Formula best-seller a celor de la Clinique este modificată şi oferă de 2 ori mai multă hidratare datorită complexului pe bază de semințe de floarea soarelui, castravete şi orz, în timp ce textura ultra-fluidă rămâne neschimbată…ca şi prețul, de altfel.


 17. Blue Therapy Serum-In-Oil Night, Biotherm (69,00€)

 18. Blue Therapy Serum-In-Oil Night de la Biotherm

  Această formulă inovativă- o combinație între ser şi ulei- repară pielea în timpul nopții. Laboratoarele Biotherm au descoperit uleiul din micro-alga Ulkenia (care este bogat în acizi graşi omega 3 specifici) a cărui compoziție lipidică este foarte similară cu a pielii. Produsul cu o textură non-grasă şi non-lipicioasă promite o reducere a ridurilor şi un ten radiant.


 19. Gama Aslavital Lift Instant, Farmec (între 3,00€-5,00€ în funcție de produsul dorit)

 20. Aslavital Lift Instant de la Farmec

  AslaVital Lift Instant este prima gamă comestică din România cu Complexul Argilă-Gatuline, care acționeză în profunzime la nivelul tenului pentru un efect vizibil de întinerire încă de la primele utilizări. Gatuline Expression, un extract natural din planta Acmella Oleraceea, ajută la decrisparea instantanee a pielii și la blocarea contracțiilor spontane ale mușchilor feţei pentru a reduce ridurile chiar din prima zi de aplicare. În plus, datorită conținutului bogat în minerale, argila contribuie la regenerarea, calmarea și remineralizarea oricărui tip de ten. Produsele conțin și extract de Boswellia Serrata, care are rolul a completa efectul de întinerire a pielii prin eliminarea cearcănelor și a pungilor de sub ochi, activarea circulației sangvine și efectul puternic antiinflamator.


 21. Le Jour, La Nuit, Le Weekend, Chanel (75,00€ – 75,00€ – 90,00€)

 22. Le Jour, La Nuit, Le Weekend de la Chanel

  Acest trio inovant ajută ca pielea noastră să îşi respecte mai bine rutina: recuperează strălucirea, netezeşte şi uniformizează. Formula pentru zi aduce tenului lumină şi energie, formula pentru seară calmează, iar formula pentru week-end relaxează şi regenerează.