Tendintele în machiaj pentru toamnă-iarnă 2013

Pentru toamna-iarna 2013, artiştii în make-up au preluat trendurile primăverii şi le-au dezvoltat pentru noul sezon. Iată tendinţele-cheie ale sezonului rece !
 

 1. Sprâncenele accentuate

 2. Tendintele în machiaj pentru toamnă-iarnă 2013: sprâncenele accentuate

  Se poartă în continuare sprâncenele bine definite, acest trend nu pleacă niciunde! Accentuați-le cu un gel și un piaptăn special; adăugați puțină culoare cu un fard sau un creion pentru sprâncene. Lăsați în rest machiajul nude, iar buzele fardați-le cu un gloss. Pentru doamnele/ domnișoarele blonde, culoarea perfectă de sprâncene este cu o nuanță sau două mai închisă decât părul.


 3. Buzele de culoarea vinului

 4. Tendintele în machiaj pentru toamnă-iarnă 2013: buzele de culoarea vinului

  Toamna aceasta se apreciază rujurile foarte mate; pentru a crea acest look, tamponați buzele rujate cu un servețel pentru a îndepărta orice rămășiță de luciu. Machiajul rămâne nude în rest. Nuanțele care se poartă sunt de la culoarea vinului și până la culoarea prunei.


 5. Totul despre ochi

 6. Tendintele în machiaj pentru toamnă-iarnă 2013: totul despre ochi

  Machiajul glamuros al ochilor se poartă din plin toamna aceasta! Se poate realiza în nuanțe de bronz, mov sau albastru închis. Se poartă aspectul mat, cel umed și cel sclipicios. Restul machiajului rămâne nude.


 7. Genele kilometrice

 8. Tendintele în machiaj pentru toamnă-iarnă 2013: genele kilometrice

  Genele ultra-lungi pe pleoapa superioară arată excelent cu o piele mată și buzele nude, sau cu buze roșii și ochii accentuați cu un tuș în stil retro. Acest tip de machiaj arată și mai bine atunci când părul este prins.


 9. Smoky eyes

 10. Tendintele în machiaj pentru toamnă-iarnă 2013: smoky eyes

  Machiajul smoky este mereu prezent! Arată perfect cu buze și ten nude!


 11. Red lips

 12. Tendintele în machiaj pentru toamnă-iarnă 2013: red lips

  Toamna aceasta se poartă toate nuanțele de roșu! Roșul curajos și puternic dar și cel șters care se transformă într-o nuanță de roz. Sunt în vogă și nuanțele de fuchsia care înveselesc machiajul și toaleta. Puteți să purtați rujul mat dar și cel lucios. Machiajul rămâne nude în rest.


 13. Blush roz

 14. Tendintele în machiaj pentru toamnă-iarnă 2013 : blush roz

  Aplicați fardul de obraji doar pe bombeul acestora iar restul machiajului lasați-l nude sau aplicați pe buze un ruj roz mat. Acest look de obraji îmbujorați de la frig arată foarte bine pentru orice tip de ten și orice carnație!


 15. Machiajul nude

 16. Tendintele în machiaj pentru toamnă-iarnă 2013: machiajul nude

  Tenul machiat fără să se vadă că e machiat, se poartă mult sezonul acesta. Găsiți un fond de ten de foarte mare calitate și accentuați buzele cu puțin gloss.


 17. Unghii în nuanțe metalizate

 18. Tendintele în machiaj pentru toamnă-iarnă 2013: unghii în nuanțe metalizate

  Pentru a realiza o astfel de manichiură, se aplică pe unghie mai multe culori sub formă de mici buline începând cu nuanța cea mai închisă; se amestecă apoi culorile cu ajutorul unei pensule foarte subțiri; se finalizează cu un strat de top coat. (Pentru acest model s-au utilizat nuanțele din colecția de toamnă de la Essie! Găsiți detalii despre această colecție aici).


 19. Unghii naturale cu un strop de sclipici

 20. Tendintele în machiaj pentru toamnă-iarnă 2013: unghii naturale cu un strop de sclipici

  Pentru a realiza această manichiură foarte simplă, se începe cu un strat de base coat; apoi se aplică un lac cu mult sclipici (de ex. Set in Stones, de la Essie, 11,00€) doar pe vârfurile unghiilor. Se finalizează cu un top coat.