Terracotta The Bronzing Powder de la Guerlain

Terracotta The Bronzing Powder de la Guerlain

La începutul acestui an, Guerlain reinventează unul dintre produsele sale iconice, și anume, pudra Terracotta, care are acum 8 nuanțe (inițial au existat 4), punând astfel la dispoziție opțiuni pentru toate carnațiile, de la cele mai deschise și până la cele mai închise.

Pudrele bronzante din gama Terracotta de la Guerlain au fost lansate prima dată în anul 1984, reprezentând printre primele produse de aces fel de pe piață.

Crearea lor a fost inspirată de ideea unirii soarelui cu pământul, a mării cu nisipul.

Acest produs cult devine sinonim cu pudra solară datorită texturii mătăsoase ce oferă un efect de piele atinsă de soare. Aplicarea acestui produs reprezintă un adevărat ritual de înfrumusețare.

La fiecare 25 de secunde, o pudră Terracotta este achiziționată undeva în lume.

Guerlain reinventează acest produs must-have adăugând încă 4 nuanțe la cela 4 deja existente (00 Clair Blondes, 04 Moyen Blondes, 07 Foncé Doré, 09 Intense), schimbând parfumul și upgradând faimosul logo (dublul ‘G’ fiind acum înconjurat de un cerc format de triunghiuri, ce amintesc de razele soarelui).

Nuanțele sunt împărțite în aceleași 2 grupe: Blondes și Brunettes, această grupare simplistă dovedindu-se a fi și foarte complexă deoarece cuprinde toate nuanțele de ten.

Noul parfum combină note proaspete și confortabile de bergamotă și mosc alb cu note delicioase și solare de neroli, iasomie și ylang-ylang.

Terracotta The Bronzing Powder în nuanța 03 Natural Brunettes (52€/ 10gr). Îmi place să folosesc acest produs doar pentru conturare acum, deoarece nuanța e o idee mai închisă decât pielea mea nebronzată.

Cutia - The Bronzing Powder Natural and Long Lasting Tan 03 Natural Brunettes de la Guerlain

Pudra bronzantă - The Bronzing Powder Natural and Long Lasting Tan 03 Natural Brunettes de la Guerlain

Logo-ul Guerlain - The Bronzing Powder Natural and Long Lasting Tan 03 Natural Brunettes de la Guerlain

Vechea și noua variantă - The Bronzing Powder Face Powder 03 Natural Brunettes și 02 Natural Blondes de la Guerlain

Conținut - The Bronzing Powder Face Powder 03 Natural Brunettes și 02 Natural Blondes de la Guerlain

The Bronzing Powder Face Powder 03 Natural Brunettes și 02 Natural Blondes de la Guerlain

Recipientele - The Bronzing Powder Face Powder 03 Natural Brunettes și 02 Natural Blondes de la Guerlain

Descrierile - The Bronzing Powder Face Powder 03 Natural Brunettes și 02 Natural Blondes de la Guerlain

Swatchurile - The Bronzing Powder Natural and Long Lasting Tan 03 Natural Brunettes de la Guerlain

Diferența - The Bronzing Powder Face Powder 03 Natural Brunettes și 02 Natural Blondes de la Guerlain

Ingredientele - The Bronzing Powder Natural and Long Lasting Tan 03 Natural Brunettes de la Guerlain

E o plăcere să aplic această pudră bronzantă deoarece rezistă toată ziua – arătând din ce în ce mai bine cu orele care trec, deoarece fuzionează perfect cu căldura pielii – și nu se oxidează.

Formula nouă mi se pare mai pigmetată și conține un sclipici discret dar vizibil, în comparație cu pudra mea mai veche Terracotta în nanța 02 Blondes care este aproape mată.

Abia aștept să încerc nuanța 03 Natural Brunettes în timpul verii pe pielea bronzată, pentru că atunci voi putea să o aplic peste toată suprafața tenului și să observ acel ‘Terracotta Glow’ însă și efectul matifiant pe zona T.

Concluzie

Terracotta The Bronzing Powder de la Guerlain este pudra mea bronzantă preferată. În opinia mea, nu există altceva mai bun.

Este hidratantă, luxurioasă, oferă un look elegant și natural, rezistă o grămadă de ore fără a agresa tenul și este rezistentă la transfer.

Ambalajul reprezintă o piesă de colecție, arătând, precum toate produsele Guerlain, ca o bijuterie.

 
Ce părere aveți despre produsele de machiaj Guerlain?

Care este pudra voastră autobronzantă preferată?

2

About the Author:

PARTICIPĂ LA CONVERSAŢIE

  1. Diana Lovin  ianuarie 29, 2018

    Am descoperit recent Guerlain si incep sa prind drag de acest brand. Am ochit Shalimar si l-am luat recent, care imi place enorm. Ma tenteaza si o pudra de la ei, dintre Teracotta si perlele Meteorites.

  2. Cosmeticopedia
    Cosmeticopedia  ianuarie 30, 2018

    Daca doresti cel mai bun bronzer din lume, atunci Terracotta; daca ai nevoie de o pudra fixatoare cum nu exista alta, atunci perlele. Chiar sunt 2 produse cult; sunt costisitoare insa rezista o gramada de ani iar calitatea ramane exact la fel.